Reţineri în urma descinderilor la suspecţi de trafic de droguri din Constanţa, Ovidiu şi Valu lui Traian

 
Cinci suspecţi au fost reţinuţi în urma celor nouă percheziţii efectuate, ieri, în Constanţa, Ovidiu şi Valu lui Traian de procurorii DIICOT şi ofiţerii BCCO, într-un dosar de trafic de droguri.
 
Poliţiştii BCCO Constanţa au depistat, în timpul filajelor în care au fost folosiţi şi ofiţeri sub acoperire, şapte persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, de cultivarea și punerea în vânzare a drogurilor de risc și efectuarea de operaţiuni ilicite cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. Din cei şapte, cinci vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
 
În urma descinderilor, oamenii legii au identificat o instalaţie pentru cultură de canabis „indoor“, 30 de grame de marijuana, 3 kg de substanţă vegetală susceptibilă a avea proprietăţi psihoactive și 800 de grame de substanţă sub formă de pulbere, susceptibilă a avea aceleaşi proprietăţi.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Flagrant și percheziții, într-un dosar de trafic de droguri. Cinci persoane au fost reținute (galerie foto)

14 Nov 2019 1984

Şapte reţineri în urma descinderilor din Constanţa, Năvodari, Mangalia şi Eforie

31 Oct 2015 3307

Percheziţii şi reţineri Poliţiştii constănţeni au confiscat cannabis şi dispozitive pentru prepararea, porţionarea şi consumul de droguri

29 Jul 2015 1826

Reţineri în urma percheziţiilor DIICOT - BCCO Constanţa la suspecţi de trafic de droguri

15 May 2015 1713