Reţinut după ce a jefuit mai multe prostituate

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost reţinut, după ce, împreună cu doi complici, ar fi jefuit mai multe prostituate din Bucureşti, potrivit Poliţiei Capitalei, informează Mediafax.

Conform anchetatorilor, la data de 31 octombrie 2012, suspectul a sunat o femeie care se prostitua într-un apartament din Sectorul 5, sub pretextul că intenţionează să întreţină relaţii sexuale cu ea.

După ce a intrat în casă, unde se aflau două femei, bărbatul a deschis uşa şi i-a lăsat să intre pe cei doi complici ai săi, care, după ce le-au ameninţat cu un cuţit pe cele două prostituate, le-au luat trei telefoane mobile, 250 de euro şi 50 de lei.

Aproximativ două spătămâni mai târziu, complicii bărbatului au fost prinşi, iar acesta a fugit în Grecia, unde a fost reţinut la scurt timp de poliţiştii eleni după ce a comis o tâlhărie.

La sfârşitul anului 2014, tânărul a fost eliberat din penitenciar şi a revenit în ţară. Suspectul a fost reţinut, marţi, şi urmează să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Sectorului 5, cu propunere de arestare preventivă pentru complicitate la tâlhărie calificată.


Sursa: Mediafax
Sursa foto: dcnews.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.