Retro Parada Primăverii 2016 Mașini de epocă pe Faleza Cazinoului din Constanța... Bijuterii pe patru roți (galerie foto + video)

 
Retro Parada Primăverii a deschis în acest weekend sezonul 2016 de evenimente dedicate vehiculelor istorice. Expozițiile organizate de Retromobil Club România vor reuni peste 1.000 de automobile, motociclete, camioane și autocare mai vechi de 30 de ani, atent conservate sau restaurate de pasionați din întreaga țară.
 
În aceste momente constănțenii iubitori de astfel de expoziții pot vizita merge pe Faleza Cazinoului din Constanța pentru a putea admira bijuteriile pe patru roți. Evenimentul a început la ora 9.00 și se va încheia la ora 10.30.
 
Astfel, în acest weekend dacă vă aflați prin țară trebuie să știți că Retro Parada Primăverii este organizata anul acesta în 27 de orașe. În premieră evenimentul se va desfășura și în afara țării, expozanții din Constanța deplasandu-se în partea a doua a programului în orașul bulgar Balcic.
 
În capitală, mai exact în Parcul „Lumea Copiilor” din zona Rotonda, între orele 10.00-13.00, organizatorii estimează un nou record de participare.
 
Iată orașele în care se organizează astăzi acest eveniment: Alba Iulia, Bacău, Baia Mare, Balcic, Brașov, București, Buzău, Cluj Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea, Petroșani, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgoviște, Târgu Mureș, Timișoara și Vaslui.
 
De asemenea, expoziția va fi prezentată și mâine în: Câmpulung Mușcel, Carei, Tasnad, Craiova și Suceava. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.