Stiri calde

UPDATE Revelion Constanța 2016 cu Piața Ovidiu goală (galerie foto+video)

 
Mult așteptatul eveniment al trecerii dintre ani nu a fost deloc așa cum se așteptau organizatorii. Spunem asta pentru că am urmărit, o parte a spectacolului, chiar pe pagina special creată de vizionare, în direct de pe Youtube, de 360 revolution.

Dacă miezul nopții a prins oarecum în Piața Ovidiu ceva mai multă lume, după sau chiar în timpul prestației interpretei Maria Radu, mulți dintre participanții la Revelion Constanța 2016 au plecat acasă imediat după focul de artificii.

În timpul concertului lui Glance, mai erau în piață circa o sută-o sută și ceva de persoane.
Și Glance, tânărul interpret din Yemen, stabilit în România, chiar s-a străduit să facă animație. Numai că nu avea cu cine.
La intrarea pe scenă a ansamblului Brâulețul numărul artiștilor era aproximativ egal sau ceva-ceva mai mai mic decât al celor din piață.

Și spectoacolul a fost plătit din banii contribuabililor cu ceva bani.
Mai precis S.C. 360 REVOLUTION S.R.L. prin contractul de finanţare nerambursabilă nr. 171200/04.12.2015 încheiat cu Primăria Constanța în vederea organizării şi derulării evenimentulul REVELION 2016 a primit suma de 404.979,75 lei.

UPDATE 1, ora 16.04

În urmă cu puțin timp, a fost reactivat pe Youtube filmulețul Revelion Constanța 2016 din Piața Ovidiu.

Mai citește și /diverse/stiri-calde/primaria-municipiului-constanta-a-publicat-contractele-de-finantare-nerambursabila-incheiate-in-2015-577712.html
 

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.