Stiri calde

Revoltător. Cum este folosită Plaja Terapeutică din Mamaia. Ce au surprins organizatorii plajei (foto-video)

Plaja Terapeutică, amenajată la intrare în stațiunea Mamaia oferă copiilor cu probleme momente de relaxare dar și terapeutice pe malul mării.
 
Din păcate nu toată lumea respectă eforturile făcute de cei care vin în ajutorul micuților cu dizabilități. Mai multe persoane au fost surprinse în timp ce făceau plajă pe pontonul plutitor amplasat în zonă. Cu toate că li s-a spus de mai multe ori că spațiul respectiv este dedicat micuților, aceștia nu au părăsit ona, mai mult au avut un limbaj lipsit de bun simț la adresa celor care vroiau să le strice distracția.
 

”Să râzi sau să plângi? Suntem fără scăpare! Deși am prezentat și afișat în mod clar că această plajă frumoasă este realizată pentru persoanele cu nevoi speciale și pentru toți copiii, există adulți ce trec peste orice limita de bun simț. Cum să ocupi un ponton destinat strict copiilor doar că să faci plajă. Cât de lacom și egoist poți să gândești să blochezi distracția copiilor la mare doar că să faci plajă pe pontonul plutitor ? Din ce în ce mai greu !!! ” – este mesajul postat pe Facebook de Adrian Gemănaru.

 
Incidentul vine la o săptămână după ce, în același loc mai mulți tineri au ales să consume băuturi alcoolice și să fumeze de față cu micuții care profitau de plaja terapeutică.
 

” Ce ai face în locul meu ? #PlajaTerapeutica
 
Mai există bun simt și suflet în România? Îi recunoaște cineva pe acești tineri? Te rog ai răbdare până la sfârșitul filmului.
 
Deși am afișat pe plajă Regulamentul de funcționare unde scrie în mod clar că: fumatul și consumul de băuturi alcoolice este interzis, un grup de tineri nu a ținut cont de acest aspect și a consumat alcool, deși în jurul lor după cum se poate vedea și pe film plajă este plină de copii.
 
La solicitarea mea de a părăsi zona de plajă mi-au răspuns sarcastic ”Suntem aici deoarece medicul nostru de la Călărași ne-a prescris terapie cu bere”.
 
Poți ocupa locuri de parcare destinate persoanelor cu nevoi speciale, poți să te enervezi atunci când trebuie să aștepți un scaun rulant, poți să ridici din umeri la nevoia unei persoane aflate în dificultate, dar să consumi bere dintr-un plastic de 2l într-o zona destinată copiilor cu dizabilități, cred că este totuși prea mult.
 
Înțeleg să arunci tot felul de mizerii pe plajă, să îngropi coceni de porumb în nisip, dar nu pot înțelege un comportament de a consuma băuturi alcoolice pe o plajă destinată copiilor cu nevoi speciale. Chiar nu avem limite ?
 
Știu că în spațiul public consumul de băuturi alcoolice este interzis . Nu sunt pasibili de amendă ?
 
Poate cineva se sesizează și le acordă măcar un avertisment!” este mesajul transmis de Adrian Gemănaru.

Sursa foto-video: Facebook/Adrian Gemănaru

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Persoană în pericol de înec, în Constanţa

15 Sep 2019 374

Interviu online cu Ionuţ Florea, selecţionerul Naţionalei de fotbal pe plajă „Este o ambiţie a mea să reînfiinţăm un campionat la Constanţa“

14 Sep 2019 1335

Undă verde Beach bar ridicat de Mitcos Art SRL pe plaja din Faleză Nord

12 Sep 2019 557

Continuă acțiunile de igienizare, deratizare și dezinfecție la Constanţa. Unde se acţionează astăzi

11 Sep 2019 375

Fotbal pe plajă România s-a clasat pe locul trei la turneul din Portugalia. Victorie la penalty-uri în finala mică

10 Sep 2019 891

Intervenţie dramatică, aseară, la Costineşti. Patru pompieri de la ISU Horea Mureş au salvat doi bărbaţi

09 Sep 2019 6620

Două persoane au fost salvate de la înec de salvamari, în Costinești

08 Sep 2019 1722

Fotbal pe plajă România va disputa finala mică la turneul din Portugalia

07 Sep 2019 939

Fotbal pe plajă Echipa României, înfrângere dramatică în meciul cu Azerbaidjan, la turneul din Portugalia (galerie foto)

06 Sep 2019 839

„O echipă, o familie!“ România a învins Cehia la fotbal pe plajă. Prima victorie, ca selecţioner, a constănțeanului Ionuţ Florea

06 Sep 2019 897

Persoană, scoasă la mal în staţiunea Jupiter. Elicopterul, la faţa locului

03 Sep 2019 1761

Persoană în pericol de înec, în Eforie Nord

02 Sep 2019 664

Persoană salvată de la înec, în Constanţa

01 Sep 2019 466

Alertă la ISU A intrat în mare după copiii aflați în pericol de înec, la Olimp, și nu a mai ieșit (galerie foto+video)

31 Aug 2019 2202

UPDATEPatru persoane în pericol de înec, la Mamaia. Persoană în stop cardio-respirator(Galerie foto+video)

30 Aug 2019 3836