Rusia vrea să cucerească Republica Moldova Ce mesaj a trimis Moscova Chişinăului

Într-un mesaj care i-a fost transmis prin intermediul ambasadorului Federației Ruse în Republica Moldova, Farid Muhametșin, premierul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, a fost felicitat de către omologul său rus, Dmitri Medvedev, pentru învestirea sa recentă în funcție, informează România TV.

Premierul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, a fost felicitat de către omologul său rus, Dmitri Medvedev, pentru învestirea sa recentă în funcție, într-un mesaj care i-a fost transmis prin intermediul ambasadorului Federației Ruse în Republica Moldova, Farid Muhametșin, potrivit unui comunicat al executivului moldovean, citat de România TV.

„Mizăm pe faptul că activitatea dumneavoastră în această funcție va contribui la dezvoltarea unui dialog constructiv moldo-rus și la intensificarea colaborării bilaterale în diverse domenii", menționează Medvedev, în mesaj, notează România TV.

Primindu-l pe ambasadorul rus la guvern, Chiril Gaburici a subliniat importanța dezvoltării relațiilor moldo-ruse în toate domeniile de cooperare, potrivit aceluiași comunicat de presă. „Acest dialog trebuie să fie construit pe bază de parteneriat. Mizam pe faptul că activitatea dumneavoastră în această funcție va contribui la dezvoltarea unui dialog constructiv moldo-rus și la intensificarea colaborării bilaterale în diverse domenii', menționează Medvedev, în mesajul citat de România TV.


Sursa: România TV
Sursa foto: România TV




Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.