Stiri calde

Rușii își aleg președintele. Secție de votare, deschisă și la Constanța

Prin decretul Consiliului Federației Ruse din 15 decembrie 2017 № 528-SF pe data de 18 martie 2018 vor avea loc alegerile Președintelui Federației Ruse.

Pentru desfășurarea votului, pentru cetățenii ruși aflați în Brăila, Constanța, Galați sau Tulcea este înființată o secție de votare la Constanța - №8262 la Consulatul General al Rusiei, de pe strada Mihai Viteazu, nr. 5.

În conformitate cu legislația rusă în vigoare, cetățenii care locuiesc permanent în afara Federației Ruse sau care se află în Brăila, Constanța, Galați sau Tulcea pe baza invitațiilor private, în călătorii de serviciu, de business și turistice, sunt incluși pe lista alegătorilor pe baza cererii orale în ziua alegerilor. Comisia de Votare se află pe adresa: str. Mihai Viteazu, nr. 5, Constanța, tel.: +40241-611-106.
Votul va avea loc între orele 8:00 și 20:00.

Pentru obținerea buletinului de vot și participarea la alegeri este necesar să fie prezentat pașaportul valabil al cetățeanului Federației Ruse care să confirme identitatea cetățeanului Federației Ruse sau un document care îl înlocuiește.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alegeri suplimentare în Duma de Stat. Secție de votare, deschisă, azi, la Consulatul General al Federației Ruse la Constanța. Cine sunt candidații

09 Sep 2018 813