Sammarina SA garantează o linie de credit pentru Metachim SA

Acţionarii societăţii Sammarina SA, Stere Samara, Lidiea Samara, Alexandru Samara şi Maria-Corina Cusu, au participat la şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor.
 
În cadrul şedinţei cei patru asociaţi au aprobat garantarea de către societate a unei linii de credit în valoare de 1,5 milioane de lei, contractată de SC Metachim SA, de la Credit Europe Bank, prin încheierea unui  contract de ipotecă imobiliară asupra construcţiei în care funcţionează Braseria Neptun din staţiunea Mamaia şi un contract de ipotecă mobiliară asupra creanţelor aferente poliţei de asigurare încheiată între SC Metachim SA şi societatea de asigurare pentru imobilul Braseria Neptun.

Totodată, Stere Samara face parte din Consiliului de Supraveghere al SOCEP SA.

Conform site-ului oficial, Sammarina reuneşte sub umbrela sa mai multe industrii şi activităţii printre care închirierea de spaţii comerciale, o reţea de magazine, transporturi navale, industrie alimentară şi asistenţă medicală
 
Firma Metachim SA deţine 140 de spaţii comerciale pe raza municipiului Constanţa, spaţii ce sunt oferite spre închiriere şi 40 de spaţii în oraşul Cernavodă.

Firma SAMMARINA deţine o reţea de magazine cu desfacere în Constanţa care cuprinde decoraţiuni interioare, magazine pentru scule şi subansamble, metalo-chimice, electrocasnice, magazine de desfacere a produselor din carne (POLAR).

Sammarina Shipping & Trading Ltd., o companie privată având baza Portul Constanţa- România, a fost înfiinţată în 1991 rezultat al creşterii crescânde a cererii pentru transportul naval şi a altor servicii legate de acesta.

Operând cu un număr de 6 nave (numite Sammarina) - 4 cargouri de 8.700dwt şi 8.900dwt şi 2 Ro-Ro de 1000 L.M. fiecare, Sammarina Shipping este una dintre cele mai profesioniste companii din domeniul transportului naval.

SC Carmeco SA, înfiinţată în 1936 de regele Carol al ÎI-lea al României, este situată în Constanţa (al doilea oraş al ţării cu o populaţie de 500.000 locuitori), pe o suprafaţă de 80.000mp, în vecinătatea intrării în portul Constanţa, pe drumul European E60, Bucureşti-Constanţa-Mangalia, fiind legată în acelaşi timp şi la reţeaua naţională de linie ferată.

Începând cu anul 2000 SC Carmeco a devenit membru al grupului SAMMARINA prin cumpărarea de către acesta a pachetului majoritar de acţiuni.


Policlinică SAMMARINA MEDICAL, cu o existenţa relativ recentă pe piaţă serviciilor medicale, este rezultatul punerii în aplicare a spiritului intreprinzatoral unui grup de oameni dornici valorifice capacităţile lor în planul experienţei medicale, manageriale şi comerciale.

Citeşte şi Cine face parte din Consiliul de Supraveghere al SOCEP SA

Sursa foto: metachim.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.