Samsung Electronics România a început programul de înlocuire Galaxy Note7

Samsung Electronics România a început programul de înlocuire Galaxy Note7, astfel utilizatorii urmează să primească un nou dispozitiv pe care să îl folosească, în schimbul actualului lor Note7, arată yoda.ro.
 
Programul de înlocuire Galaxy Note7 vine că urmare a deciziei companiei de a opri vânzările şi livrările de Note7, după ce, în urmă unei investigaţii, s-a descoperit o problemă izolată la bateria smartphone-ului.
 
După o serie de testări minuţioase, compania este sigură că problema bateriei a fost complet rezolvată şi că noile Note7 disponibile începând cu această săptămâna pot fi folosite în deplină siguranţă.

„Siguranţă utilizatorilor este prioritate pentru noi, de aceea le cerem tuturor utilizatorilor de Note7 să îşi înlocuiască cât mai repede dispozitivul. Ne cerem scuze utilizatorilor Note7 pentru faptul că nu ne-am ridicat la standardele de excelenţă cu care i-am obişnuit până acum şi le mulţumim cu sinceritate pentru răbdare şi înţelegere. Suntem încrezători că, prin înlocuirea actualului dispozitiv cu un nou Note7, utilizatorii vor beneficia de experienţă smartphone-ului la cea mai bună calitate,” a declarat Head of Telecom Division, Samsung Electronics România, Cristian Cojocaru, citat de yoda.ro. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Concurenței Investigații privind posibile nereguli la companii de electronice din România

05 Apr 2021 2053

La Telekom, noul Samsung Galaxy S6 vine cu două bilete la concertul anului în România

08 May 2015 1703

Telekom Romania lansează o ofertă specială de servicii integrate fix-mobil, cu beneficii maxime, la preţuri atractive

17 Mar 2015 1530

Regata Petrom Bricul Mircea şi-a desemnatcâştigătorii

21 Aug 2014 1956

Regata Lufthansa Regina Maria are startul în acest weekend în Portul Tomis Constanţa

26 Jun 2014 2084

Regata Internaţională Poseidon - Kaliakria Cup 2014 Marina Eforie Nord găzduieşte un important eveniment sportiv de iahturi cu vele

27 May 2014 3200