Săptămâna Mondială a Spaţiului Cosmic la Școala „Gheorghe Ţiţeica” din Constanța

Şcoala Gimnazială nr.30 „Gheorghe Ţiţeica” a participa, în perioada 4-10 octombrie, la proiectul internaţional „Săptămâna Mondială a Spaţiului Cosmic”. Elevii din cadrul școlii au participat la o serie de activităţi circumscrise tematic evenimentului. Aproximativ 80% dintre cei 1200 de şcolari de la „Gheorghe Ţiţeica” şi mai mult de jumătate dintre cadrele didactice și-au adus aportul în cadrul proiectului.

Tema din acest an a activităţii a fost, la nivel internaţional, „Spaţiul: călăuzindu-ţi drumul”, iar în instituţia amintită anterior aceasta a luat forma unor activităţi prin care cei mici să îşi reinventeze copilăria, iar cei mari să şi-o reamintească: „Rediscovering childhood”.

Coordonatorul proiectului, bibliotecara Anca Moşoiu, a declarat: „Oamenii şi-au dorit din cele mai vechi timpuri să zboare, să ajungă la stele. Anul acesta ne propunem ca prin joc să ne prefacem că totul este posibil nu mai departe de zidurile şcolii  noastre. Astfel, poate că cei care îndrăznesc astăzi să viseze vor fi cei care mâine vor cuceri universul.”, după cum se arată într-un comunicat de presă remis opiniei publice.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Săptămâna spațiului cosmic la Școala Gimnazială ”Gheorghe Țițeica” (galerie foto)

10 Oct 2017 3345

Elevii de la Şcoala „Gheorghe Ţiţeica“, mesageri ai Constanţei peste hotare (galerie foto)

03 Nov 2014 4982