Șase elevi din Constanța au lipsit astăzi de la simularea la Bacalaureat de Limba şi literatura maternă

 
Astăzi, la  disciplina Limba şi literatura maternă  (Limba și literatura  turcă) au fost prezenți opt elevi (14 înscriși) de la Colegiul  Național  „Kemal Ataturk” din Medgidia.
 
Mâine, va avea loc proba obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie), pentru cei 7.467 de elevi înscriși (clasa a XI-a- 3803; clasa a XII-a- 3664), urmând ca joi, 10 martie, 4.810 elevi ai clasei a XII-a să susțină proba la alegere a profilului şi specializării - (Geografie, 1099- Anatomie și fiziologie, 930- Biologie vegetală, 557- Logică și argumentare, urmate de Fizică, Chimie, Socio-umane).
 
Probele  încep la ora 9.00, iar accesul elevilor în săli este permis până la ora 8.30. Timpul destinat elaborării lucrării scrise  este de trei ore.
 
Evaluarea lucrărilor scrise se realizează de către profesori evaluatori din unitatea de învățământ în care se desfășoară simulările. Fiecare lucrare este  evaluată de doi profesori, din care unul care predă la clasă.
 
Rezultatele obținute la simulările naționale nu se contestă, iar notele obținute nu se trec în catalog. Prin excepție, la solicitarea scrisă a elevului se pot trece notele în catalog.               
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.