Stiri calde

SC Project Resolv Consulting SRL are un nou administrator. Ce alte decizii importante s-au luat în cadrul AGAAsociații SC Project Resolv Consulting SRL, Traian Petrescu și Traian-Răzvan Petrescu, au luat următoarele decizii, în cadrul adunării generale a asociaţilor:
 
1. Se revocă din funcţia de administrator al societăţii dna Anca Marinescu.

2. Se numeşte în funcţia de administrator dna Raluca Maria Pereni, de cetăţenie romănă, în cadrul SC Project Resolv Consulting SRL, pe perioadă nelimitată, pentru a angaja şi concedia personal, a stabili drepturile şi obligaţiile acestuia, a supune anual adunării generale raportul cu privire la activitatea societăţii, bilanţul şi contul de profit şi pierderi pe anul precedent, precum şi proiectul de program de activitate şi de buget pe anul următor.

3. Sediul social al societăţii se va muta la următoarea adresa: Bd. I.C. Brătianu nr. 131, Constanța.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Societatea controlată de un fost şef al APM, contract cu Primăria Constanţa!

06 Sep 2019 541

Municipalitatea, câştig de cauză la CNSC. A fost atribuit contractul pentru elaborarea documentaţiei de urbanism PUZ „Poarta 6 - Faleză Sud“

10 Oct 2018 1029

Incubator de afaceri pe strada Celulozei din municipiul Constanța. PUZ elaborat de investitor pentru reglementarea terenului (document)

18 Sep 2018 934

Project Resolv Consulting SRL și Masstudio SRL, undă verde de la Primăria Constanța pentru un imobil de cinci etaje. Unde va fi ridicat

27 Jul 2018 1331