Stiri calde

Scandal în Piața Griviței din Constanța în timpul unui control al CJPC Constanța. În ce condiții era depozitată carnea de miel (galerie foto)

Un control efectuat de comisarii CJPC Constanța în Piața Griviței s-a lăsdat cu scandal în această după amiază. Mai exact, comisarii CJPC Constanța au cerut ajutorul pol,ițiștilor și jandarmilor după ce comercianții de carne din miel au făcut scandal. 

Potrivit comisarului șef adjunct al CJPC Constanța, Horia Constantinescu, a fost primită informația că în Piața Griviței se vinde carne de miel direct din portbagajul unor mașini. Problema cea mai mare este faptul că toată cantitatea de carne de miel oferită spre comercializare era depozitată în mașinile respective la temperature de peste 20 de grade Celsius.

”Am procedat cu ajutorul colegilor din poliție și jandarmerie la oprirea activității de comerț până s-a reușit identificarea proprietarilor mașinilor respective și s-a permis vânzarea celor care au putut prezenta documentele de proveniență ale produselor comercializateși certificate emise de colegii de la DSVSA pentru autovehiculele cu care s-a efectuat transportul cărnii de miel. Celorlalți comercianți li s-a recomandat retragerea produselor de pe piață. Motivul pentru care nu au fost aplicate sancțiuni producătorilor a fost acela că aceștia au o vină mult mai mică în comparație cu cea a celor care au transportat marfa în condiții improprii și o expun” - a declarat comisar adjunct Horia Constantinescu.

 
Nu au fost aplicate sancțiuni deoarece Administrația Piețelor nu le-a pus la dispoziție spații corespunzătoare pentru depozitarea produselor. A fost necesară prezența polițiștilor și a jandarmilor deoarece majoritatea celor prezenți au reacționat violent la vederea echipei de control.

Sursa foto: CJPC Constanța

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Decizie fără precedent. CJPC Constanța cere închiderea unui supermarket din Eforie Nord. A fost aplicată amendă uriașă

16 Oct 2018 3678

Horia Constantinescu, faţă în faţă cu patronul localului din Neptun, unde a fost bătut de clienţi (galerie foto+video)

02 Aug 2018 6318

UPDATE. Scandal la o terasă din stațiunea Neptun în timpul unui control al CJPC Constanța. Comisarii au fost agresați (galerie foto+video)

01 Aug 2018 5509

Investiții de sute de mii de lei pe litoral. Ce măsuri au luat agenții economici sancționați de CJPC Constanța (galerie foto+video)

18 Jul 2018 1178

Atenție ce le dați copiilor să mănânce! Ce au descoperit comisarii CJPC Constanța, pe plaja din Eforie Nord (galerie foto)

10 Jul 2018 2011

Restaurantul din zona Far din Constanța, închis de CJPC Constanța din cauza neregulilor, a fost redeschis. Cum arată acum (galerie foto)

13 Jun 2018 3311

Control la o patiserie din Constanța. Incredibil ce au descoperit comisarii CJPC Constanța. Patiseria aprovizionează două grădinițe din Constanța (galerie foto+video)

08 Jun 2018 6605

Promoţii înşelătoare în supermarketurile din Constanţa! Ce au constatat inspectorii CJPC (galerie foto)

05 Jun 2018 1293

Atenție de unde cumpărați jucării pentru copii. Ce au găsit comisarii CJPC Constanța într-un magazin din Mamaia(galerie foto & video)

02 Jun 2018 2682

Dialog incredibil în timpul unui control al CJPC la o shaormerie din Eforie. Cum au reacționat clienții localului (video)

29 May 2018 3717

Chioșc din incinta Liceului Energetic din Constanța controlat de CJPC Constanța. Ce au depistat comisarii

21 May 2018 2706

Control al comisarilor CJPC Constanța la un restaurant din Constanța. Incredibil în ce condiții era pregătită mâncarea (galerie foto+video)

21 May 2018 11638

Control de amploare al comisarilor CJPC Constanța. Au fost verificate mai multe magazine Penny Market. Ce deficiențe au fost constatate (galerie foto)

16 May 2018 1202

Atenție de unde cumpărați pâine. Incredibil în ce condiții este preparată pâinea la o fabrică din Constanța. Comisarii CJPC au luat măsuri drastice (galerie foto+video)

08 May 2018 14752

Atenție ce consumați în minivacanța de 1 Mai!Agenții economici, verificați de inspectorii CJPC Constanța. Sucuri, bomboane și înghețată, expirate (galerie foto+video)

26 Apr 2018 1244