Stiri calde

Scandal în Piața Griviței din Constanța în timpul unui control al CJPC Constanța. În ce condiții era depozitată carnea de miel (galerie foto)

Un control efectuat de comisarii CJPC Constanța în Piața Griviței s-a lăsdat cu scandal în această după amiază. Mai exact, comisarii CJPC Constanța au cerut ajutorul pol,ițiștilor și jandarmilor după ce comercianții de carne din miel au făcut scandal. 

Potrivit comisarului șef adjunct al CJPC Constanța, Horia Constantinescu, a fost primită informația că în Piața Griviței se vinde carne de miel direct din portbagajul unor mașini. Problema cea mai mare este faptul că toată cantitatea de carne de miel oferită spre comercializare era depozitată în mașinile respective la temperature de peste 20 de grade Celsius.

”Am procedat cu ajutorul colegilor din poliție și jandarmerie la oprirea activității de comerț până s-a reușit identificarea proprietarilor mașinilor respective și s-a permis vânzarea celor care au putut prezenta documentele de proveniență ale produselor comercializateși certificate emise de colegii de la DSVSA pentru autovehiculele cu care s-a efectuat transportul cărnii de miel. Celorlalți comercianți li s-a recomandat retragerea produselor de pe piață. Motivul pentru care nu au fost aplicate sancțiuni producătorilor a fost acela că aceștia au o vină mult mai mică în comparație cu cea a celor care au transportat marfa în condiții improprii și o expun” - a declarat comisar adjunct Horia Constantinescu.

 
Nu au fost aplicate sancțiuni deoarece Administrația Piețelor nu le-a pus la dispoziție spații corespunzătoare pentru depozitarea produselor. A fost necesară prezența polițiștilor și a jandarmilor deoarece majoritatea celor prezenți au reacționat violent la vederea echipei de control.

Sursa foto: CJPC Constanța

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Protecția Consumatorului Constanța, verificări la firma care a asigurat mâncare pentru persoanele aflate în carantină la Hotel Flora. Ce au găsit comisarii (galerie foto)

15 Apr 2020 1433

Acțiune de control la Festivalul Iernii din Constanța. Ce a descoperit Protecția Consumatorului (galerie foto)

16 Dec 2019 1638

Acțiune de control la magazinele de pe varianta Constanței. Ce a descoperit Protecția Consumatorului (galerie foto)

10 Dec 2019 1126

Control la un magazin alimentar din zona km 4-5. Ce au descoperit comisarii CJPC Constanța (galerie foto)

20 Nov 2019 2259

Protecția Consumatorului Constanța, control la microbuzele din oraș (galerie foto)

13 Nov 2019 1774

Decizie fără precedent. CJPC Constanța cere închiderea unui supermarket din Eforie Nord. A fost aplicată amendă uriașă

16 Oct 2018 4155

Horia Constantinescu, faţă în faţă cu patronul localului din Neptun, unde a fost bătut de clienţi (galerie foto+video)

02 Aug 2018 7536

UPDATE. Scandal la o terasă din stațiunea Neptun în timpul unui control al CJPC Constanța. Comisarii au fost agresați (galerie foto+video)

01 Aug 2018 5952

Investiții de sute de mii de lei pe litoral. Ce măsuri au luat agenții economici sancționați de CJPC Constanța (galerie foto+video)

18 Jul 2018 1488

Atenție ce le dați copiilor să mănânce! Ce au descoperit comisarii CJPC Constanța, pe plaja din Eforie Nord (galerie foto)

10 Jul 2018 2294

Restaurantul din zona Far din Constanța, închis de CJPC Constanța din cauza neregulilor, a fost redeschis. Cum arată acum (galerie foto)

13 Jun 2018 3673

Control la o patiserie din Constanța. Incredibil ce au descoperit comisarii CJPC Constanța. Patiseria aprovizionează două grădinițe din Constanța (galerie foto+video)

08 Jun 2018 7557

Promoţii înşelătoare în supermarketurile din Constanţa! Ce au constatat inspectorii CJPC (galerie foto)

05 Jun 2018 1604

Atenție de unde cumpărați jucării pentru copii. Ce au găsit comisarii CJPC Constanța într-un magazin din Mamaia(galerie foto & video)

02 Jun 2018 3218

Dialog incredibil în timpul unui control al CJPC la o shaormerie din Eforie. Cum au reacționat clienții localului (video)

29 May 2018 4456