Stiri calde

Scandal în staţiunea Eforie Nord Chioşc alimentar închis de CJPC Constanţa, redeschis ilegal (video)

Comisarii CJPC Constanţa au identificat în cursul zilei de luni un chioş alimentar, în staţiunea Eforie Nord, căruia i s-a oprit activitatea de alimentaţie publică dar care funcţiona ilegal. Societatea a mai fost în trecut sancţionată.

De data aceasta, comisarii au dispus sancţiuni pentru obstrucţionarea, repetarea contravenţiei şi încălcarea măsurilor impuse. Administratora societăţii a refuzat însă semnarea procesului verbal iar soţul acesteia a trecut la ameninţări.

"Depistati din nou in plina activitate de « alimentatie publica », am dispus încheierea unui nou document pentru abateri repetate.
A inceput un spectacol de circ în care soţul administratorei s-a suit pe chioşc, ameninţând că se aruncă, ne-a adus injurii, a spart cântarul (lipsit de verificare metrologică), mi-a declarat că m-a înregistrat în birou cand i-am precizat ca noi nu vom proceda la ridicarea măsurii - situaţie pe care mi-o asum.

Astăzi, vom încheia cel de al doilea act, în lipsă, deoarece administratora a refuzat semnarea acestuia in momentul in care mi-am exprimat opinia cu privire la capacitatea dansei de a analiza acte normative si pentru atitudinea acesteia si a sotului in fata unei autoritati", a declarat Horia Constantinescu, comisar-şef adjunct CJPC Constanţa.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Remus

23 Jul, 2018 13:18

Asa se intampla cand predecesorii la conducerea CJPC Constanta,se faceau ca fac controale.Poate ar trebui ca,conducerea centrala de la Bucuresti sa ceara propuneri din teritoriu pentru imbunatatirea activitatii.

Articole asemanatoare

Primăria Constanţa, amendată în problema locurilor de joacă. Sancţiunea a fost anulată definitiv

20 Dec 2018 372

Decizie fără precedent. CJPC Constanța cere închiderea unui supermarket din Eforie Nord. A fost aplicată amendă uriașă

16 Oct 2018 3584

Comisarii CJPC Constanţa, îngroziţi! Gândaci şi mancare expirată, descoperite la două restaurante ale aceluiaşi administrator (galerie foto + video)

13 Sep 2018 6769

Dezastru la restaurantul "Vraja Mării" din staţiunea Costineşti. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri. Ce spun comisarii CJPC (galerie foto + video)

24 Aug 2018 4794

Cine este patronul societăţii pe care funcţionează terasa unde a avut loc scandalul între şeful CJPC, Horia Constantinescu, şi clienţi

03 Aug 2018 1313

Horia Constantinescu, faţă în faţă cu patronul localului din Neptun, unde a fost bătut de clienţi (galerie foto+video)

02 Aug 2018 6034

UPDATE. Scandal la o terasă din stațiunea Neptun în timpul unui control al CJPC Constanța. Comisarii au fost agresați (galerie foto+video)

01 Aug 2018 5415