Stiri calde

UPDATE. Scandal în trafic în zona Casei de Cultură din Constanța. Politia Locală a încercat să oprească un șofer. Care a fost atitudinea acestuia (galerie foto+video)


În urmă cu puțin timp , a avut loc un scandal în trafic în zona Casa de Cultură din Constanța.

Potrivit martorilor, Poliția locală a încercat să- l legitimeze pe șoferul unui autoturism marca Skoda, însă acesta a refuzat, și a demarat în trombă la volanul mașinii. 
 
UPDATE  1

Șoferul de la Casa de Cultură din Constanța a fost prins în trafic pe strada Nicolae Iorga.

UPDATE 2 

Un echipaj al Direcției Generale Politia Locală cu atribuții în domeniul circulației rutiere era oprit pe strada I.L. Caragiale, în spatele unui autovehicul, al cărui conducător auto nu respectase semnificația indicatorului rutier "oprirea interzisă ".

La un moment dat, a trecut pe langa echipajul de poliție locală un autovehicul marca Skoda de culoare alb, conducătorul auto claxonând insistent și arătându-le polițiștilor locali semne obscene.

Aceștia au plecat în urmărirea lui, reușind să îl ajungă la intersecția străzilor I.L Caragiale/ Alexandru Lapusneanu, acesta fiind oprit la semafor.

Polițiștii locali au coborât din autospeciala de serviciu si au procedat la legitimarea acestuia, conducătorul autovehiculului marca Skoda refuzând să prezinte actul de identitate sau sa furnizeze date pentru stabilirea identității și profitând de faptul că semaforul electric între timp își schimbase culoarea, respectiv semnalul luminos era verde, acesta a demarat în tromba.

Polițiștii locali au procedat la urmărirea acestuia, efectuând semnale regulamentare de oprire prin sistemul de amplificare a vocii, concomitent cu semnalele luminoase și au reușit opirea acestuia la intersecția străzilor Nicolae Iorga cu Ion Lahovari.

Conducătorul autovehiculului marca Skoda s-a legitimat cu cartea de identitate și i-a fost întocmit proces verbal de constatare și sancționare a contravenției conform Legii 61/1991 cu amendă în cuantum de 300 lei, pentru proferare de expresii jignitoare și refuz de legitimare.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se apropie absolvirea liceului Sancțiuni pentru cei care nu respectă legislația rutieră

24 May 2019 344

Percheziții la suspecți de trafic de droguri. Unde erau comercializate substanțele interzise. Ce au stabilit anchetatorii (galerie foto)

24 May 2019 301

Trafic restricționat pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. Măsura luată pentru remedierea unei avarii

24 May 2019 288

Traficul pe Autostrăzile A2 și A4 va fi îngreunat de trei transporturi agabaritice care vor circula pe traseul București-Portul Constanța

24 May 2019 249

Trafic restricționat pe mai multe străzi din Constanța pentru remedierea unor avarii. Ce zone sunt vizate

24 May 2019 281

Atenționare Infotrafic. Circulația pe Autostrada Soarelui este deviată pentru efectuarea lucărilor de reparaţii la sistemul rutier

24 May 2019 274

Polițist de frontieră trimis în judecată de procurorii DNA. Ce acuzații i se aduc

22 May 2019 558

Polițist accidentat intenționat de un șofer pe care l-a oprit în trafic. În ce stare este victima

22 May 2019 805

Noi controale în trafic ale poliţiştilor rutieri. Cine sunt cei care s-au ales cu dosare penale de data aceasta

22 May 2019 330

Constanța. Traficul de mărfuri în porturile maritime românești a crescut cu peste 10%. Cerealele se mențin în topul creșterii de trafic

21 May 2019 312

Atenție șoferi! Traficul va fi restricționat pe Autostrada Soarelui pentru efectuarea unor lucrări

21 May 2019 333

Trafic blocat pe strada Oneşti din Constanţa

20 May 2019 316

Trafic aglomerat pe Autostrada A1 în zona în care se efectuează lucrări. Ce rută alternativă au șoferii care merg spre București

19 May 2019 334

Pericol în trafic la Constanța. Șoferi beți au fost depistați la volan

18 May 2019 423

Trafic restricționat în Constanța cu prilejul evenimentului „Turul Dobrogei la ciclism”

17 May 2019 434