Scandal la o casă de pariuri din Rahova. Poliţiştii, cercetaţi după ce ar fi agresat un bărbat

Poliţia Capitalei a declanşat verificări cu privire la modul de intervenţie a poliţiştilor pentru aplanarea unui scandal la o casă de pariuri din cartierul Rahova, unde un bărbat recalcitrant a fost imobilizat de poliţişti, iar persoanele cu care se afla în local îi acuză pe agenţi că l-au agresat.

Pentru că nu a cooperat atunci când au vrut să-l încătuşeze, bărbatul a fost lovit cu pumnul în spate de unul dintre oamenii legii.

Întregul incident a fost filmat de apropiaţi ai suspectului, care reclamă că oamenii legii ar fi folosit prea multă forţă. În timpul intervenţiei, bărbatului i s-a făcut rău, iar poliţiştii i-au acordat primul ajutor.

Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, a declarat la Digi24 că incidentul s-a petrecut joi seară, când în jurul orei 22:00, printr-un apel la 112, s-a semnalat că la o casă de pariuri din sectorul 5 s-a produs o distrugere și că un bărbat care se află sub influența băuturilor alcoolice îi amenință pe angajați. În momentul în care a ajuns la fața locului echipajul de poliție, persoanele care se aflau în interiorul casei de pariuri, inclusiv persoana reclamată, erau în stare de agitație și de aceea s-a cerut prin stație sprijinul altor polițiști aflați în zonă. Bărbatul a fost legitimat, iar în momentul în care i s-a solicitat să se deplaseze la unitatea de poliție pentru declarații, a continuat să fie agresiv verbal și, în conformitate cu prevederile legii (art. 38 din Legea privind organizarea și funcționarea Poliției Române), s-a impus utilizarea forței pentru imobilizarea acestuia. La un moment dat, polițiștii au observat că bărbatului i s-a făcut rău, i-au acordat primul ajutor și au solicitat un echipaj de ambulanță. Până la sosirea ambulanței, însă, bărbatul și-a revenit. A fost transportat la spital, dar a refuzat orice investigație medicală și a plecat.

La acest moment, vorbim de un dosar privind săvârșirea infracțiunii de distrugere, având în vedere că și societatea comercială în cauză a depus plângere în acest sens, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției.

De asemenea, pe parcursul incidentelor, un bărbat a încercat în mod constant să intervină între polițiști și individul aflat în centrul incidentelor, pentru a-i împiedica pe polițiști să acționeze. Ca urmare, și acesta a fost imobilizat și dus la poliție, unde a fost amendat cu 3.000 de lei, în conformitate cu prevederile legii 61/1991, a mai spus Diana Sarca.

Pe de altă parte, au fost declanșate și verificări, prin structurile interne ale Poliției Capitalei, cu privire la modul în care s-a intervenit, a precizat purtătoarea de cuvânt.

Sursă: Digi 24

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cum alegi corect casa de pariuri?

26 Sep 2023 731

Alegerea unei case de pariuri de pe internet

26 Oct 2022 1041

Cât de important este să alegi casa de pariuri corectă?

20 Oct 2022 1268

Tentativă de furt la o casă de pariuri din Cuza Vodă. Patru suspecți au fost reținuți (video)

20 Jan 2021 1889

Jaf ca-n filme la o agenție de pariuri din 23 August! Un tânăr, condamnat cu suspendare. Procesul a fost suspendat ieri

08 May 2020 2893

UPDATE. Imagini de la eveniment. Tâlhărie în această dimineață la o casă de pariuri din 23 August, județul Constanța. Ce sumă a sustras suspectul (galerie foto+video)

24 Apr 2019 4432

O tânără a reclamat că a fost agresată sexual la o casă de pariuri din Pecineaga

10 Feb 2018 2410

Amenințări cu sabia și spray-ul lacrimogen la o casă de pariuri

07 Feb 2016 2595

Jaf la o casă de pariuri din Constanța Un bărbat ar fi amenințat-o pe operatoare și ar fi fugit cu 12.000 de lei (galerie foto+video)

12 Nov 2015 2732

UPDATE2 - Jaf la o casă de pariuri din Constanta (galerie foto + video)

11 Nov 2015 3362

Casele de pariuri online se retrag dacă nu primesc licenţă de România

14 Feb 2015 2025

Angajată a unei case de pariuri din Năvodari A "băgat" mâna adânc, în încasări

06 Aug 2014 2646

Scurgere de informații la casele de pariuri din Constanța?

09 Jun 2014 2707