Schimbări la Transocep Terminal - SA

În Monitorul Oficial a fost publicată Hotărârea nr. 27 a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor Transocep Terminal - SA, cu sediul în municipiul Constanța, Incinta Port Nou, Dana 34, bloc Socep, etaj II. Astfel, în baza convocării formulate de președintele Consiliului de Administrație, Romeo Manolache, s-a întrunit Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor la lucrările căreia au participat SC Socep SA, reprezentată de Marius Barbarino, deținătoarea unui număr de 3.500 de acțiuni, reprezentând 22,22% din capitalul social, SC Sammarina Shipping and Trading SRL, reprezentată de Grasu Stelian, deținătoarea unui număr de 2.625 de acțiuni, reprezentând 16,67% din capitalul social.
Acționarii Transocep Terminal SA au adoptat următoarele hotărâri:
1. Se aprobă în unanimitate raportul administratorilor pe anul 2015, raportul cenzorilor cu privire la verificarea și analiza bilanțului contabil și contului de profit și pierderi încheiat la 31 decembrie 2015 și descarcă de gestiune consiliul de administratori și cenzorii pentru exercițiul financiar încheiat.
2. Se aprobă în unanimitate bilanțul contabil pe anul financiar încheiat la 31 decembrie 2015 a contului de profit și pierderi și suportarea pierderii fiscale de 523.057 lei din fondul de rezervă al societății.
3. Se aprobă în unanimitate amânarea discutării și aprobării proiectului de buget până la data de 16.05.2016 când este convocată o nouă adunare generală ordinară.
4. Se aprobă în unanimitate o indemnizație de 500 lei brut lunar pentru fiecare membru al Consiliului de Administrație.
5. Se aprobă în unanimitate o indemnizație de 500 lei brut lunar pentru fiecare membru al comisiei de cenzori.
6. Se aprobă în unanimitate revocarea din funcția de vicepreședinte al Consiliului de Administrație a lui Daniel Lintes începând cu data de 31.05.2016.
7. Se aprobă în unanimitate numirea lui Teodorescu Lucian-Ștefan, în funcția de vicepreședinte al Consiliului de Administrație, începând cu data de 01.06.2016 până pe 30.04.2017.
8. Se împuternicește Romeo Manolache să semneze orice înscris necesar pentru aducerea la îndeplinire a hotărârilor luate de Adunarea Generală Ordinară. 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.