Se îngroaşă rândurile în arestul IPJ Constanţa

Poliţiştii din Ovidiu l-au depistat, vineri seara pe Fănel Trifan, pe numele căruia Tribunalul Constanţa emisese mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, având de executat o pedeapsă de 3 ani.
 
Tot vineri, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, în baza unor informaţii au pus în executare un mandat de arestare emis de Tribunalul Constanţa în aceeaşi zi, privind pe Murat Ibram dinn Medgidia, de 40 de ani, condamnat pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani.
 
De asemenea, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au executat mandatul de arestare emis Judecătoria Constanţa, vineri, pe numele lui Marius Cristian Şangău, în vârstă de 25 ani, din Constanţa, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
 
Aceiaşi poliţişti au pus în aplicare mandatul emis de Tribunalul Constanţa pe numele lui Tanţa Cioti, de 36 ani, din Constanţa, aceasta fiind condamnată la 6 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.  
 
Totodată, s-a pus în aplicare şi mandatul emis pe numele lui Ionela Muşat, de 36 ani, din Constanţa, condamnată la 3 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de uz de  fals.
 
Cu toţii au fost introduşi în arestul IPJ Constanţa.  

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanţa - Alegeri parlamentare 2016 Constănţeni, aţi fost la vot? Un local din Constanţa vă răsplăteşte! (galerie foto+video)

11 Dec 2016 7955