Stiri calde

Se prelungeşte vacanţa! Elevii din municipiul Constanţa nu fac ore luni şi marţi

Primăria Municipiului Constanța anunță că luni, 9 ianuarie, și marți, 10 ianuarie 2017, cursurile din cadrul unităților de învățământ de pe raza municipiului Constanța vor fi suspendate din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Decizia a fost luată  ținându-se cont de condițiile meteorologice nefavorabile, de necesitatea  asigurării condiţiilor proprii desfăşurării orelor de curs, precum și a siguranței persoanelor implicate în procesul instructiv-educativ, a anunţat şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa.
Suspendarea cursurilor este urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei şcolare până la sfârşitul semestrului, respectiv al anului şcolar, stabilite de consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ şi comunicate Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, anunță suspendarea cursurilor în unitățile de învățământ din tot județul Constanța în zilele de luni, 9 ianuarie și marți, 10 ianuarie, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Această decizie a fost luată pentru siguranța elevilor și a profesorilor, în urma discuțiilor președintelui Marius Horia Țuțuianu cu conducerea Inspectoratului Școlar Județean Constanța.
„Consider absolut firească această decizie în condițiile în care avem localități izolate, iar viscolul și ninsorile împiedică deplasarea elevilor și profesorilor la școală. În primul rând, ne interesează siguranța copiilor și a dascălilor! Vom monitoriza în continuare situația din zonele afectate de condițiile meteo extreme“, a declarat președintele Consiliului Județean.

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vremea rea închide școlile la Constanța. Opt unități de învățământ și-au suspendat cursurile (video)

18 Jan 2018 2123

Încă o zi de vacanţă pentru mai mulţi elevi din judeţul Constanţa. Iată în ce şcoli au fost suspendate cursurile

18 Jan 2017 2586

Cursuri încă suspendate în unele localități din județul Constanța

16 Jan 2017 1066

Cursuri școlare suspendate în mai multe județe!

17 Jan 2016 1063

Vacanţă forţată pentru elevii constănţeni. Stau şi azi acasă

29 Jan 2014 1297

Constanta Mai multe scoli din judet si-au suspendat cursurile

08 Feb 2010 1273