Seara județelor în tabăra Năvodari

Elevii cazați în Tabăra Năvodari s-au distrat pe cinste în ultima seară de vacanță. Au dansat până la epuizare și au interpretat melodii caracteristici județelor de unde locuiesc.
Așa cum i-au obișnuit, organizatorii le-au pregătit în fiecare zi surprize elevilor sosiți în vacanță la malul mării. Cu mic cu mare, copii au participat marţi la Seara Județelor. Unii au fost simpli spectatori, alții... interpreți sau dansatori.
Fie că au dansat pe muzică populară, au încins o horă pe muzică ardelenească sau au cântat, elevii sosiți în Tabără spun același lucru: au avut parte de cea mai reușită vacanță la mare.
“Sunt din Cluj, și pentru seara județelor am pregătit mai multe melodii de suflet, din muzica folk și populară”, ne-a spus o adolescent care a venit la mare, în tabăra Delfinul din Năvodari.
“Este super tare. Nu am fost anul trecut. Îmi pare bine că am venit anul acesta în tabăra de la Năvodari, pentru că este multă distracție și e super tare”, ne-a transmis o tânără din Ardeal.
“Este prima data când pun mâna pe un microfon și mă aflu în fața unui public. Este un sentiment special. Ne-am simțit foarte bine”, a spus una dintre micile artiste care au urcat pe scena taberei din Năvodari.
O nouă serie de elevi va sosi în tabăra Năvodari vineri dimineață.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Litoral TV Delfinul de Aur și­-a aflat câștigătorii

06 Jul 2014 3582

Eveniment ajuns la cea de-a XII-a ediţie Primăria Năvodari se implică în organizarea Festivalului „Delfinul de Aur“

03 Jul 2014 2609

Litoral TvPetrecere câmpenească la Năvodari

01 May 2014 2999