Secretarul general George Măndilă va asigura conducerea executivă a PNL Constanţa după autosuspendarea lui Gigi Chiru

În urma autosuspendării din toate funcțiile a senatorului Christian Gigi Chiru, Biroul Permanent Județean al Partidului Național Liberal (PNL), prin secretarul general, George Măndilă, face următoarele precizări:
 
“Am luat la cunoștință  decizia  domnului senator, Christian Gigi Chiru, de a se suspenda din toate funcțiile din partid, atât la nivel județean, cât și la nivel național.
 
Conform prevederilor statutare, atât ale fostului PDL, cât și ale noului PNL, sub aspect funcțional, deciziile vor îndeplinite de către BPJ (PDL), iar conducerea executivă va fi asigurată de secretarul general, George Măndilă, împreună cu cei 4 prim-vicepreședinți. Acest mod de lucru și de funcționare va fi valabil până cand copreședintele PNL, Vasile Blaga, mandatat de Biroul Permanent Național, va numi o conducere interimară în organizația fostului PDL Constanța.
 
Mai mult, la sfârșitul acestei săptămâni, va fi convocat de urgență un colegiu director județean, din care fac parte președinții organizațiilor locale din județul Constanța, pentru a se prezenta noua situație politică și modul organizatoric de funcționare al partidului.
 
Funcționarea organizației se va desfășura normal conform statului până la numirea convenită cu conducerea centrală”, a precizat secretarul general (PNL), consilierul județean, George Măndilă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.