Stiri calde

UPDATE. PSD Constanța merge pe mâna lui Liviu Dragnea la CEx-ul de mâine (galerie foto+video)

PSD Constanţa se reuneşte în această după amiază în şedinţa Biroului Permanent Judeţean în care se va stabili poziţia organizaţiei pe care preşedintele filialei, Felix Stroe, o va susţine în cadrul sedinţei C.EX.N. convocate vineri.
 
La ședința Biroului Permanent Județean participă mai mulți lideri PSD Constanța, printre care: Mariana Gâju, Marius Horia Țuțuianu, Ion Dumitrache, Florin Chelaru, Tudor Baltă, Radu Babuș, Dumitru Babu și Gheorghe Donțu.

Ședința este condusă de Decebal Făgădău, președintele executiv al Organizației Județene a PSD Constanța. Președintele PSD Constanța, Felix Stroe participă la Buucrești la o altă ședință a PSD.  

Președintele PSD Constanța Felix Stroe a declarat pentru ZIUA de Constanța că își va însuși decizia organizației și, oricare ar fi aceasta o va susține mâine la ședința CExN PSD. 

UPDATE. 

Potrivit unor surse, în cadrul ședinței s-ar fi decis ca Organizația Județeană a PSD Constanța să susțină unitatea partidului. 

UPDATE: 2

Lucian Lungoci, secretarul executiv al Biroului Permanent Județean PSD Constanța a declarat că în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean al PSD Constanța s-a decis cu unanimitate de voturi susținerea președintelui PSD Liviu Dragnea. 

”Biroul Permanent al Organizației Județene a PSD Constanța întrunit în ședința de astăzi a adoptat un mandat prin care este mandatat președintele Felix Stroe să prezinte poziția Organizației PSD Constanța în ședința CexN al PSD ce va avea loc în data de 21 septembrie 2018. Organizația Județeană a PSD Constanța îl susține în continuare pe Liviu Dragnea în funcția de președinte ales al partidului și face apel la unitate în jurul acestuia. Cele mai importante lucruri în acest moment sunt unitatea partidului nostru și continuarea programului de guvernare, un program validat prin vot de către români și prin care s-au realizat multe lucruri bune pentru cetățeni și pentru țară” - a declarat Lucian Lungoci, secretarul executiv al Biroului Permanent Județean PSD Constanța.

 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ministrul Culturii, Valer-Daniel Breaz, participă la o conferință la sediul PSD Constanța (galerie foto+video)

20 Mar 2019 473

Liviu Dragnea, sub supravegherea medicilor. Ce diagnostic grav i-a fost pus

18 Mar 2019 358

Liderii Alianţei 2020 USR-PLUS susţin alegerea primarilor din două tururi de scrutin

18 Mar 2019 565

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a fost internat în spital. Astăzi, se decide dacă va fi operat

17 Mar 2019 505

Liviu Dragnea, la spital. Ce dureri acuză președintele PSD

16 Mar 2019 866

Editorial Unde duce campania #şîeu? PSD a anunţat în ziua protestului demararea proiectului Autostrăzii Moldovei

16 Mar 2019 587

Liberalii îşi promovează candidaţii la europarlamentare Siegfried Mureşan - „Românii vor sancționa actuala guvernare, pe 26 mai!“

16 Mar 2019 588

Liviu Dragnea, despre campania #sieu - „Ei fac circ. Noi facem autostrăzi. Ei țipă. Noi dezvoltăm România”

15 Mar 2019 288

Liviu Dragnea Rovana Plumb, este propusă pentru primul loc pe lista candidaţilor PSD la alegerile europarlamentare

15 Mar 2019 266

Parlamentul a respins cererea de reexaminare a Legii bugetului de stat. Opoziţia reclamă comportamentul dictatorial al PSD-ALDE

14 Mar 2019 465

Un primar PSD din judeţul Constanţa a intrat în afaceri

12 Mar 2019 2253

PSD Regiunea Sud-Est şi-a stabilit candidaţii la europarlamentare

12 Mar 2019 1505

Klaus Iohannis, despre promulgarea legii bugetului „Guvernarea PSD a eșuat, iar cei care vor plăti pentru a acoperi dezastrul produs sunt cetățenii”

11 Mar 2019 794

Oficial! Lista noilor șefi de departamente din PSD. Nume și de la Constanța

11 Mar 2019 894

Felix Stroe conduce departamentul de Infrastructură și Transport din PSD

11 Mar 2019 803