Stiri calde

UPDATE. PSD Constanța merge pe mâna lui Liviu Dragnea la CEx-ul de mâine (galerie foto+video)

PSD Constanţa se reuneşte în această după amiază în şedinţa Biroului Permanent Judeţean în care se va stabili poziţia organizaţiei pe care preşedintele filialei, Felix Stroe, o va susţine în cadrul sedinţei C.EX.N. convocate vineri.
 
La ședința Biroului Permanent Județean participă mai mulți lideri PSD Constanța, printre care: Mariana Gâju, Marius Horia Țuțuianu, Ion Dumitrache, Florin Chelaru, Tudor Baltă, Radu Babuș, Dumitru Babu și Gheorghe Donțu.

Ședința este condusă de Decebal Făgădău, președintele executiv al Organizației Județene a PSD Constanța. Președintele PSD Constanța, Felix Stroe participă la Buucrești la o altă ședință a PSD.  

Președintele PSD Constanța Felix Stroe a declarat pentru ZIUA de Constanța că își va însuși decizia organizației și, oricare ar fi aceasta o va susține mâine la ședința CExN PSD. 

UPDATE. 

Potrivit unor surse, în cadrul ședinței s-ar fi decis ca Organizația Județeană a PSD Constanța să susțină unitatea partidului. 

UPDATE: 2

Lucian Lungoci, secretarul executiv al Biroului Permanent Județean PSD Constanța a declarat că în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean al PSD Constanța s-a decis cu unanimitate de voturi susținerea președintelui PSD Liviu Dragnea. 

”Biroul Permanent al Organizației Județene a PSD Constanța întrunit în ședința de astăzi a adoptat un mandat prin care este mandatat președintele Felix Stroe să prezinte poziția Organizației PSD Constanța în ședința CexN al PSD ce va avea loc în data de 21 septembrie 2018. Organizația Județeană a PSD Constanța îl susține în continuare pe Liviu Dragnea în funcția de președinte ales al partidului și face apel la unitate în jurul acestuia. Cele mai importante lucruri în acest moment sunt unitatea partidului nostru și continuarea programului de guvernare, un program validat prin vot de către români și prin care s-au realizat multe lucruri bune pentru cetățeni și pentru țară” - a declarat Lucian Lungoci, secretarul executiv al Biroului Permanent Județean PSD Constanța.

 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Viorica Dăncilă, mesaj de mulțumire pentru colegii social-democrați

24 Aug 2019 271

Congres PSD. Viorica Dăncilă, candidat al partidului la alegerile prezidențiale. Vot unanim. Declarații ale premierului

24 Aug 2019 578

Revista presei locale

24 Aug 2019 406

Un semi-congres pentru un semi-candidat Social-democraţii o lansează pe Dăncilă în cursa pentru prezidenţiale!

24 Aug 2019 818

Ședință CExN PSD Noi propuneri la ministerele de Justiție, Educație și Afaceri Interne

23 Aug 2019 535

Revista presei locale

19 Aug 2019 429

Căldura, mărul discordiei Decebal Făgădău îi acuză pe liberali că fac politică în batjocură, iar Bogdan Huţucă îl somează pe primar să refacă proiectul de hotărâre

15 Aug 2019 341

Organizaţia PSD Constanţa condamnă votul liberalilor din şedinţa extraordinară a Consiliului Local

14 Aug 2019 963

Declarație politică Ştefan Mihu (PSD) - „Avem nevoie de facilitați portuare, de construcții și reparații de nave comerciale și militare destinate transportului maritim“

14 Aug 2019 571

Dăncilă, după CExN „Nu avem în vedere o restructurare în viitorul apropiat, dar ne gândim la o remaniere a miniştilor care nu au performat”

12 Aug 2019 396

Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni luni

09 Aug 2019 391

Un deputat constănţean taxează afirmaţiile premierului Bulgariei, Boyko Borissov, şi îi transmite acestuia că turiştii români merită respectaţi

08 Aug 2019 402

Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta - o nouă alianţă politică?

07 Aug 2019 425

Remus Negoi (USR) - „Frăţia PMP - PSD lucrează foarte bine în Consiliul Local Constanţa“

05 Aug 2019 483

Consilierii locali municipali constănţeni Cristina Văsii (PNL) şi Irinela Nicolae (PSD) şi-au depus rapoartele de activitate (documente)

05 Aug 2019 1066