UPDATE. PSD Constanța merge pe mâna lui Liviu Dragnea la CEx-ul de mâine (galerie foto+video)

PSD Constanţa se reuneşte în această după amiază în şedinţa Biroului Permanent Judeţean în care se va stabili poziţia organizaţiei pe care preşedintele filialei, Felix Stroe, o va susţine în cadrul sedinţei C.EX.N. convocate vineri.
 
La ședința Biroului Permanent Județean participă mai mulți lideri PSD Constanța, printre care: Mariana Gâju, Marius Horia Țuțuianu, Ion Dumitrache, Florin Chelaru, Tudor Baltă, Radu Babuș, Dumitru Babu și Gheorghe Donțu.

Ședința este condusă de Decebal Făgădău, președintele executiv al Organizației Județene a PSD Constanța. Președintele PSD Constanța, Felix Stroe participă la Buucrești la o altă ședință a PSD.  

Președintele PSD Constanța Felix Stroe a declarat pentru ZIUA de Constanța că își va însuși decizia organizației și, oricare ar fi aceasta o va susține mâine la ședința CExN PSD. 

UPDATE. 

Potrivit unor surse, în cadrul ședinței s-ar fi decis ca Organizația Județeană a PSD Constanța să susțină unitatea partidului. 

UPDATE: 2

Lucian Lungoci, secretarul executiv al Biroului Permanent Județean PSD Constanța a declarat că în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean al PSD Constanța s-a decis cu unanimitate de voturi susținerea președintelui PSD Liviu Dragnea. 

”Biroul Permanent al Organizației Județene a PSD Constanța întrunit în ședința de astăzi a adoptat un mandat prin care este mandatat președintele Felix Stroe să prezinte poziția Organizației PSD Constanța în ședința CexN al PSD ce va avea loc în data de 21 septembrie 2018. Organizația Județeană a PSD Constanța îl susține în continuare pe Liviu Dragnea în funcția de președinte ales al partidului și face apel la unitate în jurul acestuia. Cele mai importante lucruri în acest moment sunt unitatea partidului nostru și continuarea programului de guvernare, un program validat prin vot de către români și prin care s-au realizat multe lucruri bune pentru cetățeni și pentru țară” - a declarat Lucian Lungoci, secretarul executiv al Biroului Permanent Județean PSD Constanța.

 
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Autoritățile locale au obligația să intervină în susținerea persoanelor aflate la risc de sărăcie sau cu probleme de sănătate!

23 Apr 2024 91

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 103

Surse Coaliția va avea candidaturi separate la Primăria Capitalei - Gabriela Firea - PSD şi Sebastian Burduja - PNL

23 Apr 2024 278

Grupul consilierilor locali PSD au înregistrat proiectului „Protocol pentru Viitor. Intership plătit pentru tinerii din Constanţa” !

22 Apr 2024 426

ZIUA LIVE Este nevoie de o intervenție cathartică în Primăria Constanța?

22 Apr 2024 601

Peste 15 milioane lei fără TVA Primăria Constanța încheie un nou acord-cadru pentru toaletarea copacilor şi a spaţiilor verzi din zona II a municipiului Constanța (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 604

Candidații PSD Constanța au participat la „Primăvara speranței în lupta cu boala Parkinson“

20 Apr 2024 643

Ce planuri are Horia Constantinescu pentru lucrările de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța

20 Apr 2024 633

Proiectul de HCL a fost inițiat de grupul consilierilor locali PSD Prefectul județului Constanța a declarat recurs în dosarul denumit generic „Stop depresia"!

19 Apr 2024 443

Conferința Municipală a PSD Constanța „se joacă" pe scena mică de la Casa de Cultură!

18 Apr 2024 733

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 561

Mihai Lupu și Felix Stroe, imortalizați într-o fotografie. Ambii țin în mână adeziunea semnată de preșdintele CJ Constanța pentru a intra în PSD

17 Apr 2024 1078

LIVE TEXT Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța, în conferință de presă (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 927

Surse Cătălin Cîrstoiu depune săptămâna viitoare candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei

15 Apr 2024 549

Fostul lider PSD Dumitru Buzatu, plasat în arest la domiciliu. Ce interdicții au fost instituite (DOCUMENT)

15 Apr 2024 533