Ședință CJC. Nicoleta Bercaru demisă de la conducerea Centrului Teodor Burada


Trei proiecte de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean de astăzi vizează Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.

Primul face referire la aprobarea Caietului de obiective elaborat în vederea organizării concursului de proiecte de management pentru această instituție.

Cel de-al doilea, privind aprobarea Comisiei pentru concursul de proiecte de management de la Centrul „Teodor T. Burada” și ultimul, dar nu cel din urmă, un proiect inițiat de consilierii județeni liberali privind eliberarea din funcție a directorului general/managerului interimar Nicoleta Bercaru de la Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.
Bercaru este fost consilier județean PSD.

Inițiatorii celui de-al treilea proiect, consilierii PNL au solicitat și au obținut eliberarea din funcție a Nicoletei Bercaru, deoarece la ședința din luna precedentă, atunci când a fost numită interimar, proiectul inițiat de președintele CJ, Horia Țuțuianu nu conține obiectivele contractului de management pentru perioada interimatului Ia conducerea instituției de cultură, nu au fost prezentate documente din care să rezulte, competența persoanei propuse, experiența, vechimea într-o instituție de cultură atât la nivel de execuție cât și la nivel managerial. Totodată, liberalii consideră că nu au fost stabilite obiective, criterii de performanță și criterii de evaluare pentru persoana numită în funcție.

Proiectul liberalilor a fost adoptat prin votul aleșilor de la PNL, PMP și ALDE și astfel, Bercaru a fost revocată din calitatea de director interimar al Centrului Teodor Burada.
Totodată, primele două proiecte de Consiliu Județean care făceau referire la organizarea concursului pentru funcția de manager nu au trecut de votul consilierilor județeni.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.