UPDATE Ședință CLM cu scandal. Iată ce proiect au votat favorabil în unanimitate consilierii (galerie foto)

 
Consiliul local al municipiului Constanţa a fost convocat în şedinţă extraordinară, astăzi. Ședința a început în urmă cu câteva minute cu scandal.
 
În sala de ședințe a intrat o persoană nemulțumită că pachetele s-au dat pe 27 decembrie, spunând că dorește să se dea vouchere, nu pachete. Tot el a spus că tatăl său a murit că a stat la coadă de dimineață până seara. În cele din urmă omul s-a calmat și a rămas la ședință.
 
Pe ordinea de zi s-a aflat proiectul de hotărâre privind aderarea UAT Municipiul Constanţa la teritoriul eligibil al Asociaţiei Grup Local Dobrogea Nord. Iniţiator a fost primarul interimar al municipiului Constanța Decebal Făgădău.
 
Ședința a început cu 21 de consilieri din totalul de 26, iar președintele acesteia a fost Dobre Mircea. Proiectul a fost votat favorabil în unanimitate.
 
Potrivit paginii oficiale a asociației la care aderă UAT Municipiul Constanța partenerii implicaţi în formarea FLAG-ului Dobrogea Nord sunt: asociaţii de pescari, asociaţii de mediu preocupate de păstrarea nealterată a calităţii apelor şi a resurselor acvatice, instituţii de cercetare şi/sau educaţie, autorităţi publice locale şi judeţene precum şi personalităţi stiinţifice cu o vastă experienţă internaţională în activitatea de acvacultură şi pescuit, atât în apele interioare cât şi la Marea Neagră.
 

UPDATE, ora 12.35:


Persoana ce a intrat înainte de începerea ședinței CLM, se numește Sandu Grumeza.
 
După ce ședința a luat final, primarul interimar al Constanței, Decebal Făgădău a făcut câteva precizări cu privire la dorința de a exista o zonă destinată activităților pescărești.
 
„Este necesar ca un oraș la malul mării să aibă o zonă destinată activităților pescărești”, a declarat Decebal Făgădău.
 

Referitor la constănțeanul supărat ce a intart în ședință, Făgădău a precizat că a propus vouchere valorice. Tot el a mai spus că din luna martie se va merge pe tichete valorice, iar în ianuarie și februarie se vor mai da pachete. În acest moment în acest program sunt incluși 40.000 de benefiari.
 
La finalul întrunirii, Decebal Făgădău a mai adăugat faptul că în zona Sălii Sporturilor se va construi o parcare subterană, sub parc. Această măsură se ia pentru ca pe o rază de un kilometru, între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân să nu mai fie parcate mașini. Tot acesta a mai specificat că în oraș vor fi construite mai multe parcări. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 383

Este nașul fiicei afaceristului Comănescu de la GSP Plecare din echipa Chițac. O nouă demisie din Consiliul Local Municipal Constanța!

17 Apr 2024 2121

Primăria Constanța în proces cu OMV Petrom Marketing SRL pentru readucerea unui teren în proprietate (DOCUMENT)

05 Apr 2024 707

Aproximativ 200 de veterani din teatrele de operații au acum gratuitate pe mijloacele de transport în comun din municipiul Constanța(DOCUMENT)

01 Apr 2024 717

Constanța Anunț important al CT BUS. Vizate, autobuzele ce circulă pe linia 3

01 Apr 2024 580

Vești bune pentru veteranii din teatrele de operații! Ce decizie s-a luat în ședința Consiliului Local Municipal Constanța

29 Mar 2024 465

Înaintea ședinței CLM Ovidiu Cupșa, candidatul AUR la Primăria Constanța, îi înmânează lui Chițac un bilet către Eforie (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 1060

LIVE Conferință de presă a CLM. Chițac vrea să construiască un sediu nou pentru Primărie, dacă va câștiga un nou mandat. Unde va fi acesta? (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 1032

LIVE Consiliul Local Municipal votează rectificarea bugetară și mai multe vânzări de terenuri (FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

28 Mar 2024 1094

Proiectul este pe masa consilierilor din Constanța Veteranii din teatrele de operații pot beneficia de gratuitate la transportul public (DOCUMENT)

27 Mar 2024 775

Un spațiu comercial, situat în incinta Grupului Școlar „Virgil Madgearu“, preluat în domeniul privat al municipiului Constanța (DOCUMENT)

26 Mar 2024 482

Primăria Constanța va concesiona Șantierului Naval Constanța SA un imobil situat pe bulevardul Tomis (DOCUMENT)

26 Mar 2024 687

Proiectele, pe masa consilierilor locali Două școli din Constanța, reabilitate energetic. Valoarea lucrărilor a fost majorată (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 613

Nomad Atelier a elaborat documentația Proiectul de modernizare unor stații de transport în comun din Constanța mai scump cu 130.000 de euro(DOCUMENT)

25 Mar 2024 671

Consilierii locali din Constanța vor vota pentru aprobarea Planului de Acțiune pentru Energie Durabilă și Climă al municipiului (DOCUMENT)

25 Mar 2024 542