UPDATE. Şedinţă cu scântei a Consiliului Local Constanţa. Nemulţumiri vizavi de microbuzele maxi-taxi (galerie foto)


De câteva minute, şedinţa consilierilor locali din Constanţa a început. Pe ordinea de zi au fost introduse 33 de proiecte de hotărâre, la care s-au adăugat încă două puncte suplimentare. 

La şedinţa de astăzi au fost prezenţi 26 de consilieri locali. 

Conisilierul local Romeo Rizeanu a solicitat primarului Decebal Făgădău un raport pentru şedinţa următoare, în care să fie prezentate situaţia economică şi cea socială a municipiului.

UPDATE 11.45 
În sala de şedinţă se află şi tânăra care a postat, zilele trecute, pe o reţea de socializare, un mesaj în care îşi exprimă nemulţumirea vizavi de serviciile oferite firmele care se ocupă de transportul călătorilor în regim maxi-taxi.  Spiritele sunt agitate în sală. 

Proiectul numărul 12, cel privind redenumirea străzii Dianei în strada Gheorghe Dumitraşcu, a fost retras de pe ordinea de zi, pentru că nu a obţinut încă avizul Prefecturii Constanţa, şi va fi supus votului într-o şedinţă ulterioară. 

UPDATE 11.55
Se va trece la stabilirea componenţei Consiliului de Administraţie a SC Confort Urban. Procedura constă în votul prin intermediul buletineleor de vot.  Cei patru membri provizorii propuşi şi votaţi sunt Claudiu Rădulescu, Marcela Mariana Frigioiu, Daniel Darea şi Elena Vlad​

Primarul Făgădău a vorbit, în cele din urmă, cu tânăra nemulţumită prezentă la întâlnirea consilierilor locali şi a invitat-o să discute despre acest subiect în biroul său. 


Tot astăzi, s-au votat şi proiectul de hotărâre  privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al SC Confort Urban SRL şi proiectul privind stabilirea indicatorilor tehnico-economici ai proiectului de reabilitare a Liceului Sportiv Nicolae Rotaru”.

Şedinţa Consiliului Local Constanţa s-a încheiat. Urmează ca primarul Decebal Făgădău să susţină o conferinţă de presă. Toate proiectele aflate pe ordinea de zi a întâlnirii au fost adoptate de aleşii municipali. 


Citeşte şi

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța Atenție, constănțeni! Mâine vor suna sirenele de alarmare publică

28 Mar 2024 381

Înaintea ședinței CLM Ovidiu Cupșa, candidatul AUR la Primăria Constanța, îi înmânează lui Chițac un bilet către Eforie (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 539

Afaceri Constanța Cât costă serviciile pentru mentenanța rețelelor de iluminat cumpărate de Primăria Ghindărești (DOCUMENTE)

28 Mar 2024 307

ZIUA LIVE De ce vrea Stelian Ion să-și ia revanșa în 2024!

28 Mar 2024 443

Cod galben de intensificări ale vântului la Constanța!

28 Mar 2024 466

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 452

Atribuiri Constanța Primăria Năvodari achiziționează urnă mobilă. Ce firmă o va furniza (DOCUMENT)

28 Mar 2024 342

Felicia Ovanesian strânge semnături pentru candidatura la Primăria Constanța - „Constănțeni, am nevoie de ajutorul vostru!”

28 Mar 2024 600

Decebal Făgădău „Mi-aș fi dorit din tot sufletul să candidez la funcția de primar al Municipiului Constanța“ (VIDEO)

27 Mar 2024 1674

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 459

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 342

Imobiliare Bucureștenii Floriștean și Chirănescu vor să construiască un bloc pe Bulevardul 1 Mai Vechi din Constanța. PUZ-ul a fost lansat în consultare publică (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 512

Primăria Cumpăna, județul Constanța, dezvoltă un parc industrial în zona de vest

27 Mar 2024 498

LIVE VIDEO+TEXT Biroul Politic Național a validat candidații PSD pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

27 Mar 2024 2702

Construirea noului CET antrenează licitații după licitații. Primăria Constanța caută supervizori !

27 Mar 2024 400