Stiri calde

UPDATE. Şedinţă cu scântei a Consiliului Local Constanţa. Nemulţumiri vizavi de microbuzele maxi-taxi (galerie foto)


De câteva minute, şedinţa consilierilor locali din Constanţa a început. Pe ordinea de zi au fost introduse 33 de proiecte de hotărâre, la care s-au adăugat încă două puncte suplimentare. 

La şedinţa de astăzi au fost prezenţi 26 de consilieri locali. 

Conisilierul local Romeo Rizeanu a solicitat primarului Decebal Făgădău un raport pentru şedinţa următoare, în care să fie prezentate situaţia economică şi cea socială a municipiului.

UPDATE 11.45 
În sala de şedinţă se află şi tânăra care a postat, zilele trecute, pe o reţea de socializare, un mesaj în care îşi exprimă nemulţumirea vizavi de serviciile oferite firmele care se ocupă de transportul călătorilor în regim maxi-taxi.  Spiritele sunt agitate în sală. 

Proiectul numărul 12, cel privind redenumirea străzii Dianei în strada Gheorghe Dumitraşcu, a fost retras de pe ordinea de zi, pentru că nu a obţinut încă avizul Prefecturii Constanţa, şi va fi supus votului într-o şedinţă ulterioară. 

UPDATE 11.55
Se va trece la stabilirea componenţei Consiliului de Administraţie a SC Confort Urban. Procedura constă în votul prin intermediul buletineleor de vot.  Cei patru membri provizorii propuşi şi votaţi sunt Claudiu Rădulescu, Marcela Mariana Frigioiu, Daniel Darea şi Elena Vlad​

Primarul Făgădău a vorbit, în cele din urmă, cu tânăra nemulţumită prezentă la întâlnirea consilierilor locali şi a invitat-o să discute despre acest subiect în biroul său. 

Tot astăzi, s-au votat şi proiectul de hotărâre  privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al SC Confort Urban SRL şi proiectul privind stabilirea indicatorilor tehnico-economici ai proiectului de reabilitare a Liceului Sportiv Nicolae Rotaru”.

Şedinţa Consiliului Local Constanţa s-a încheiat. Urmează ca primarul Decebal Făgădău să susţină o conferinţă de presă. Toate proiectele aflate pe ordinea de zi a întâlnirii au fost adoptate de aleşii municipali. 


Citeşte şi

 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Anunţ important de la Primăria Constanţa privind un proiect de hotărâre. Unde poate fi consultat

23 Jan 2019 398

Programul Primăriei Constanţa, în acest sfârşit de săptămână

23 Jan 2019 291

Recomandări adoptate în Biroul Permanent Local Propunerile PNL Constanţa privind Planul Urbanistic Zonal al Peninsulei (document)

23 Jan 2019 322

13 cabinete de medicină dentară din reţeaua şcolară vor trece în administrarea unităţilor de învăţământ constănţene (document)

23 Jan 2019 304

Atenție șoferi. Trecerea de pietoni din zona Tomis 3, Constanța va fi semaforizată (video)

22 Jan 2019 1464

Atenție șoferi Se instituie sens unic pe strada Farului, dinspre bulevardul Tomis spre strada Docherilor din Constanţa (galerie foto)

21 Jan 2019 781

Liberalul George Niculescu îşi umflă muşchii pe tema staţiilor pentru alimentarea maşinilor electrice din Constanţa! (document)

21 Jan 2019 484

Hală de producţie pe strada Fântânele din municipiul Constanţa

21 Jan 2019 264

Asociaţia „Demos“ atrage atenţia asupra faptului ca Primăria Constanța intenţionează să închirieze terenurile de pe malul lacului Siutghiol (document)

21 Jan 2019 810

Opiniile, filtrate în cadrul unor comisii de specialitate S-a prelungit termenul pentru propunerile referitoare la PUZ-ul preliminar „Zona peninsulară a municipiului Constanţa“

19 Jan 2019 326

Fostul viceprimar Gabi Stan, dator! Primăria Constanţa vrea să recupereze contravaloarea unei facturi telefonice

19 Jan 2019 1776

Municipalitatea Constanţa pregăteşte amenajarea a patru puncte de prim ajutor tip container

18 Jan 2019 281

Cui a atribuit Primăria Constanţa contractul de montare - demontare drapele pentru sărbătorile naţionale (document)

18 Jan 2019 418

Primăria Constanţa va participa la Târgul de Turism al României

18 Jan 2019 305

Bloc de trei etaje, pe bulevardul Mamaia. Investitor - o firmă înființată de fostul șef al APIA

16 Jan 2019 465