Ședință de urgență a șefilor din PSD. Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni luni

Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni luni în şedinţă, au declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, surse social-democrate.
 
Potrivit surselor citate, cel mai probabil, membrii Comitetului Executiv Naţional se reunesc la Bucureşti, la ora 14,00.
 
Mai mulţi lideri ai PSD au cerut, în acest sfârşit de săptămână, convocarea de urgenţă a Comitetului Executiv Naţional (CExN) al partidului, pentru "tranşarea" actualei crize politice.
 

"Privesc şi eu cu îngrijorare ceea ce se întâmplă în viaţa politică de câteva zile. Nu pot fi indiferentă, chiar dacă sunt preocupată primordial de problemele Capitalei. Observ că motoarele administraţiei publice centrale şi locale au încetinit ... este o reacţie organică la criza politică. Cei care suntem, încă, responsabili pentru ceea ce se întâmplă cu România trebuie să acţionăm urgent în sensul reinstaurării unui climat politic la standarde europene, de profesionalism, rigoare, civilizaţie, valori comune de respect faţă de Constituţie şi legile ţării. (...) Cred că trebuie să ne întâlnim urgent într-o şedinţă a Comitetului Executiv National pentru a tranşa criza politică. Apoi, să ne reîntoarcem urgent la muncă. Orice soluţie va reieşi din dezbaterea CExN va fi mai utilă pentru ţară decât instabilitatea actuală", a scris vicepreşedintele PSD Gabriela Firea, pe Facebook.

 
Şi vicepreşedintele social-democrat Rovana Plumb este de părere că situaţia de instabilitate din ultima perioadă nu mai poate continua.
 

"Situaţia de instabilitate din ultima perioadă nu mai poate continua! Fiecare zi care trece într-un astfel de climat este dăunătoare românilor. De aceea, consider că PSD trebuie să convoace cât mai rapid CExN - pentru a tranşa lucrurile şi pentru a ne întoarce la o stare de calm şi predictibilitate", a spus şi Rovana Plumb.

 
Şi preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, Claudiu Manda, a cerut convocarea de urgenţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD.
 

"Consider că trebuie convocat cât mai repede Comitetul Executiv National al PSD. Situaţia din ultimele zile nu poate aştepta până la CExN de la Iaşi. Românii aşteaptă de la noi predictibilitate şi stabilitate, aşteaptă punerea în aplicare a programului de guvernare asumat. Guvernul trebuie să funcţioneze ca o echipă unită şi să îşi ducă la îndeplinire obiectivul votat de Parlament: o viaţă mai bună pentru români", a scris Manda pe Facebook.

Sursa: AGERPRES,

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Conferința Municipală a PSD Constanța „se joacă" pe scena mică de la Casa de Cultură!

18 Apr 2024 485

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 426

Mihai Lupu și Felix Stroe, imortalizați într-o fotografie. Ambii țin în mână adeziunea semnată de preșdintele CJ Constanța pentru a intra în PSD

17 Apr 2024 945

LIVE TEXT Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța, în conferință de presă (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 805

Surse Cătălin Cîrstoiu depune săptămâna viitoare candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei

15 Apr 2024 502

Fostul lider PSD Dumitru Buzatu, plasat în arest la domiciliu. Ce interdicții au fost instituite (DOCUMENT)

15 Apr 2024 499

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria București, Cătălin Cîrstoiu, exclude o retragere a sa din cursa pentru fotoliul de primar

15 Apr 2024 434

Ultima săptămână din aprilie vine cu alegeri interne în PSD Constanța?!

15 Apr 2024 789

Imobiliare Constanța Firma administrată de un consilier local PSD modifică din nou proiectul de pe bulevardul Aurel Vlaicu

13 Apr 2024 667

Consultare publică Regulamentul de organizare și funcționare al comisiei de repartizare a locuințelor din fondul locativ de stat din municipiul Constanța destinate închirierii (DOCUMENT)

12 Apr 2024 533

ZIUA LIVE Septimiu Bourceanu (PNL) - „Dacă la Constanța era blat, PSD nu avea contracandidați"! (VIDEO)

10 Apr 2024 714

Fostul deputat Eduard Martin a revenit în PSD, partidul în care a regăsit „echilibrul doctrinar"

10 Apr 2024 928

Paul Foleanu, candidatul la Primăria Mangalia din partea PSD

07 Apr 2024 628

Deputata Cristina Rizea, aleasă oficial președinte al organizației PSD Valu lui Traian

06 Apr 2024 754

Palatul Parlamentului găzduiește reuniunea liderilor Partidului Socialiştilor Europeni

06 Apr 2024 462