Stiri calde

Şedinţă la PNL Constanţa UPDATE2-Dragomir şi-a desemnat locotenenţii, Chiţac a primit vot în alb pentru civili!

 
Deputatul Gheorghe Dragomir a condus, astăzi, prima şedinţă de Birou Permanent Judeţean, ca preşedinte unic al Organizaţiei judeţene a PNL. Primele decizii luate de Dragomir sunt menite să netezească asperităţile care au existat între liberali şi foştii pedelişti.
 
În cadrul Biroului Politic Judeţean de astăzi, preşedintele unic a desemnat trei foşti reprezentanţi PDL în relaţia cu partidul, conferindu-le astfel putere de decizie şi responsabilitate. Astfel, Adrian Manole a devenit oficial şeful de campanie al Organizaţiei municipale şi al candidatului la primărie, iar Constantin Chirilă responsabil pentru judeţ în timp ce primarul de la Poartă Albă, Vasile Delicoti, va fi responsabil cu aleşii locali.

UPDATE2, ora 22.42:


Lista civililor a primit doar un vot în alb deoarece cea mai mare parte a acestora nu au încă adeziune depusă la partid. Lista civililor este încă în lucru, ea urmând să fie definitivată săptămâna viitoare. Apoi se va mai cere un vot pentru această listă. 

La şedinţă au participat de la Bucureşti Dan Motreanu, primvicepreşedinte PNL, şi Gabriela Horga, secretar general adjunct, şi astfel au fost evitate obiecţiile pe acest subiect.

UPDATE, ora 22.15:


A fost aprobată şi componența Biroului Municipal condus de Vergil Chiţac. BPL al PNL este compus din zece reprezentanţi ai societăţii civile, zece ai liberalilor şi zece reprezentanţi ai fostului PDL.
 
Printre membrii noului birou de la municipiu se numără Robert Boroianu, Romeo Rezeanu, Mihaela Andrei, Dudu Ionescu, Ioan Solomon.
 
Surpriza vine în dreptul reprezentanților societăţii civile. Nume precum Cătălin Anghel sau Andrian Mihei figurează pe lista lui Chiţac. Mihei a mai deţinut şi în trecut calitatea de membru PNL şi chiar şi-a încheiat un mandat de deputat sub culorile PNL.

Vom reveni cu informaţii.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CLM a votat. Oameni politici şi foşti jurnalişti, în Consiliul de Administraţie al RAEDPP (galerie foto)

28 Sep 2018 1159