Stiri calde

UPDATE 1 Dosarele nu sunt în pericol Sediul primăriei de pe strada Amzacea, inundat

Sediul Primăriei Constanța, de pe strada Amzacea, a fost inundat, în urma ploilor de azi-dimineață.
 
O cititoare ne-a informat, pe Facebook, că sediul primăriei de pe strada Amzacea a fost inundat și că dosarele zăceau pe jos, ude.
 
Iată mesajul integral al cititoarei.

„Poate va interesează cum arată azi sediul primăriei de pe Amzacea unde plouase şi dosarele erau depozitate pe jos fleşcăite toate. În biroul unde se depun dosarele de indemnizaţii era totul inundat inclusiv unităţile de la pc-uri, iar doamnele urmă  sune la mămicile care îşi depuseseră dosarele  le informeze  multe din ele trebuie depuse din nou. Un sediu improvizat într-un fost garaj”.


UPDATE 1, ora 13.32

În aceste momente, inundația nu mai provoacă probleme sediului primăriei de pe strada Amzacea. Ionela Halciuc, responsabilă cu comunicarea, a declarat pentru ZIUA de Constanța că aceste inundații se întâmplă frecvent, deoarece sediul este în pantă și că situația nu este atât de gravă. De altfel, dosarele nu sunt în pericol. 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Peter

20 Sep, 2016 15:53

Draga Ionela Halciuc habar nu ai despre ce vorbesti...jegul ala de sediu de pe str Amzacea nu este la prima inundatie... am stat sa depun documentele pentru un dosar de indemnizatie pentru nou nascut intr-o mizerie si un miros de nedescris....iar situatia este foarte grava...din punctul meu de vedere ..faptul ca fetele de acolo scoteau din baxurile ude laptele praf pentru bebelusi ..si il puneau in alt loc sa se usuce ambalajul ....consideri ca nu este o situatie grava ? Dar asa se intampla cand dai comunicate din birou...fara a merge la fata locului ..!!! Chiar nu are Primaria fonduri pentru un alt sediu civilizat ....???

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.