Stiri calde

Șeful Cancelariei Prezidenţiale despre eșecul moțiunii

 
Şeful Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache, a spus astăzi, în contextul în care moţiunea de cenzură iniţiată de PNL a fost respinsă, că este răspunderea PSD şi a coaliţiei de la guvernare cât mai prelungesc criza din ţară.
 
„Din punctul nostru de vedere, Opoziţia şi-a exercitat dreptul constituţional de a depune o moţiune de cenzură în această sesiune. Din acest moment, cel puţin pentru această sesiune, este răspunderea PSD şi a coaliţiei de guvernare de a decide cât mai prelungeşte această criză pe care de la distanţă o percep mai bine în ce priveşte consecinţele ei asupra imaginii României. Este răspunderea PSD şi a coaliţiei în momentul de faţă”, a declarat Dan Mihalache, în contextual discuției despre respingerea moțiunii de cenzură de astăzi.
 
Şeful Cancelariei Prezidenţiale a mai subliniat faptul că Administraţia Prezidenţială colaborează cu Guvernul, conform Constituţiei şi legii.
 
„Colaborăm în parametrii Constituţiei şi a legii, dar există o evidentă problemă pe care doar PSD se face că nu o vede”, a mai spus Mihalache.
 
Potrivit declarațiilor lui Victor Ponta, care a susţinut că relaţiile pe care le are cu preşedintele, Klaus Iohannis, nu funcţionează aşa cum trebuie şi aşa cum şi-ar dori, însă șeful Cancelariei Prezidenţiale a comentat acest lucru: „Este foarte greu de colaborat cu un prim-ministru trimis în judecată”.
 
Sursa foto: wall-street.ro

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 10 octombrie 2018

11 Oct 2018 561

23 august 1944 la Constanța. Din memoriile avocatului Dan Alecu, secretar general al PNȚ (galerie foto)

23 Aug 2018 1709