Sensuri unice pe străzile Tulcei şi Badea Cârţan

În perioada următoare vor avea loc o serie de schimbări importante în traficul rutier din Constanţa. La şedinţa Comisiei de circulaţie a Primăriei Constanţa s-a discutat aprobarea unor măsuri pentru fluidizarea circulaţiei.
 
Astfel, poliţiştii constănţeni au cerut aprobarea instituirii a două sensuri unice, unul pe strada Tulcei şi unul pe strada Badea Cârţan. Sensul unic de pe strada Tulcei va fi dinspre strada Ştefăniţă Vodă către bulevardul Tomis, iar pe strada Badea Cârţan, dinspre bulevardul Tomis către strada Ştefăniţă Vodă.
 
De asemenea, la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Badea Cârţan va fi amplasat un semafor, pentru a facilita circulaţia. Acesta a fost cerut de poliţişti tocmai pentru că şoferii care vor circula pe bulevardul Tomis vor avea dificultăţi în a pătrunde pe strada Badea Cârţan dacă nu ar fi acest semafor. Semaforul va fi în doi timpi, adică un timp va fi pentru circulaţia pe bulevardul Tomis, din ambele sensuri, iar cel de-al doilea timp va fi pentru circulaţia pe bulevardul Tomis, dinspre Tomis III către bulevardul Aurel Vlaicu şi către strada Badea Cârţan.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.