Ar fi comandat uciderea mai multor cetăţeni Sergiu Bahaian, condamnat azi de Tribunalul Constanţa la 16 ani de închisoare

Sergiu Bahaian, cunoscutul regizor bucureştean, a fost condamnat azi de Tribunalul Constanţa la pedeapsa de 16 ani de închisoare.
El a fost găsit vinovat de constituire de grup infracţional organizat şi de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.
Bahaian a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Constanţa al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).
Conform unor surse, Sergiu Bahaian, Dan Negureanu, Nicolae Mîrşu, Gheorghe Tirean, Ion Bojin şi alţi trei bărbaţi, în perioada 2005 - 2007, ar fi cumpărat diverse bunuri (maşini, bărci, scule electrice) cu file de cec fără acoperire. În cauză, cei luaţi în colimator ar fi creat un prejudiciu de circa 2 milioane de lei.
Amintim că într-un alt dosar Sergiu Băhăian a fost condamnat la peste 20 de ani de detenţie, pentru că ar fi comandat uciderea mai multor cetăţeni din Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.