Sfârșit incredibil pentru o femeie din Constanța, care a murit pe o autostradă din Italia!

 
Presa din Italia a anunțat că o femeie, în vârstă de 37 de ani, originară din Constanța, și-a pierdut viața într-un accident pe o autostrada din Italia. Este vorba despre Claudia Tolu. Cum s-a întâmplat nenorocirea?

Sâmbătă seara, Claudia și soțul ei, Nello Alfonso Caputo, care a împlinit, pe 8 martie, 47 de ani, se întorceau acasă, în Valle d'Aosta, unde locuiau din 2006. O luaseră pe autostrada A26. La un moment dat, între cei doi a izbucnit o ceartă în urma căreia bărbatul, furios pe consoarta sa, a abandonat-o pe marginea drumului și a plecat mai departe. Noapte fiind, femeia a mers circa 20 de kilometric pe banda de urgență, iar la o curbă a fost pur și simplu spulberată de o mașină condusă de un bărbat de 67 de ani, din Alessandria.

Era 5 dimineața. Claudia a murit până când ambulanța a ajuns la fața locului. Soțul ei, care ajunsese acasă, a hotărât să doarmă în maşină. El a fost anunţat de tragedie dimineaţa, de vecini. Când a aflat vestea şi de la poliţişti, a ameninţat că se sinucide. Temându-se că va face acest gest, oamenii legii l-au internat în secţia de Psihiatrie a Spitalului din Aosta.
 
Şoferul care a omorât-o pe Claudia va fi judecat pentru ucidere din culpă, iar soţul rămas văduv, pentru complicitate.
 
„Nu am putut face nimic ca să o evit. Pur şi simplu mi-a apărut brusc în faţă”, a declarat conducătorul auto care a omorâ-o pe Claudia.
 
Ultima postare pe pagina ei de Facebook este dedicată sotului.

„La mulţi ani soţului meu scump şi adorabil Alfonso Caputo care azi împlineşte vârsta de 47 de ani. La mulţi ani, iubitule”, a scris ea, pe 8 martie.

La această postare au apărut însă mesaje în care soțul este înjurat și blamat pentru accident. Cele mai multe sunt în limba italiană.
”La inchisoare da,multi multi dar multiiiiiiiiiiiiiii ani,pentru intotdeauna daca e posibil,eu nu o cunosc pe Claudia,DUMNEZEU SA O IERTE,am vazut la tv cazul si sunt socata,cum sa iti lasi sotia pe autostrada,cum????????”


”Sfarsit trist biata femeie”

”A murit din cauza broscoiului asta.,la fel cum patesc si altele care se implica cu italieni astia drogati....Dumnezeu sa.o ierte”

”Fiu de târfă!!.. E vina ta de soţia ta, care a fost o femeie frumoasă e moartă. Sper că toată viaţa ta vei suporta greutatea vinovăţiei. Mare nesimţit.. Să-ți abandonezi soţia ta pe autostradă şi să o faci să meargă 20 km până bieta își pierde viaţa lovită de o maşină.. Numai Dumnezeu ştie cât timp ai făcut distanţa de data asta.. Nici măcar nu te-ai întoas… Să te întorci şi să o iei. Nu.. În timp ce soţia ta a fost făcută zdrob, dormeai în maşina ta.. Dar nu te-ai ruşinat, să zicem, ce ai făcut?!.. O femeie atât de frumoasă.. Îmi pare atât de trist şi sunt furioasă.. Dar asta este ceea ce s-a întâmplat în această maşină, iar asta a dus la drama?.. Pentru toate loviturile, săraca femeie a trebuit să plătească cu viața. Un macho care ia femeile pentru ceea ce el îşi imaginează că sunt.. Asta este să spun un obiect care nu are dreptul să vorbească şi care se descurcă bine simt că el e sefu. Ca un câine s-a purtat, mai ales că era vorba de soţia lui.. Eu chiar nu înţeleg.. Mai sunt doar câteva zile, ea îşi declară dragostea ei şi un la mulţi ani şi câteva zile mai târziu, e drama.. Asta este ceea ce s-a întâmplat în maşina asta?.. Dragă Claudia, odihnește-te în pace”

”è molto difficile trovare oggi un uomo onesto che ama con cuore sincero la propria donna e darebbe la vita per lei, spero che ci sia per te una nuova vita migliore di questa in un altro mondo”
 
”Pezzo di merda!!! Spero che inferno ti riceve uno giorno!!! Non conoscevo questa donna,ma mi fa arrabbiare il modo come hai lasciato sola,pezzo di merda ,a me che è italiano ho no non mi frega, ma il modo in quale hai lasciato tua moglie trovarsi la morte mi fa impazzire!!! Rip alla giovane donna,L'amore con chi lei scriveva di questo animale e la risposta sua di lasciarla da sola su autostrada spero che lo faranno pagare con carcere a vita!!!”

Fotografii luate de pe contul femeii de facebook. AICI puteți citi ce a scris presa italiană.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Mariana Teodorian

21 Jul, 2019 13:19

Chiar daca nu o lovea masina, se puteau inimpla multe alte nenorociri - a lasat-o la moarte sigura. Ce monstru!

Mariana Teodorian

21 Jul, 2019 13:17

Probabil ca ea a incercat sa opreasca acea masina dar soferul a observat-o prea tarziu, era obosita si avea nevoie de ajutor biata de ea... :( Acel om, cum a putut el sa o lase pe autostrada, noaptea, singura, si probabil bausera amindoi. - iubire si ura - foarte trist...

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.