Sport

Simona Halep și-a prezentat trofeul de la Wimbledon pe Arena NaționalăSimona Halep și-a prezentat în această seară trofeul de la Wimbledon pe Arena Națională din București, în fața a 30.000 de spectatori.

Simona Halep, împreună cu Ion Țiriac, președintele Federației Române de tenis, a intrat pe Arena Națională la ora 19.00. 

Simona Halep a fost întâmpinată prin tunelul Arenei Naționale de campioni olimpici ai României. 

Nu toți sportivii olimpici au putut să o felicite fizic în această  zi, însă, câțiva dintre ei i-au trimis mesaje video. Printre aceștia s-a aflat și Camelia Potec:

De aici, din Coreea de Sud, de la campionatele mondiale de natație, îți transmit sincere felicitări. Te-am urmărit cu mare, mare drag și mă bucur, în primul rând, că i-ai făcut pe plac mamei tale, pentru că visul părinților tăi a devenit și visul tău și iată, că acum ai reușit să aduci acasă trofeul de la Wimbledon.

Gala a fost deschisă de cântăreața Andra care a cântat Imnul României. 

Este o onoare să vin să împart această bucurie cu toți oamenii care au venit special să mă vadă. O parte din acest trofeu aș vrea sa i-l dedic mamei mele pentru că a fost visul ei. Le mulțumesc părinților, familiei, așa cum am spus mereu, ei au fost foarte importanți, poate cei mai importanți pentru mine ca să ajung astăzi aici, pe scena aceasta, în fața dumneavoastră, și să ne bucurăm de aceste trofee, tuturor antrenorilor, n-o să dau nume pentru că au fost destul de mulți care au fost alături de mine și, de la patru ani și jumătate, am avut cei mai buni antrenori și vreau să le mulțumesc pentru fiecare cărămidă pe care au pus-o. Bineînțeles, doamnei Virginia Ruzici, care a fost o inspirație pentru mine, lui Ilie Năstase, care ne-a făcut să iubim acest sport cu adevărat și domnului  Țiriac care mi-a dat sfaturi destul de dure, dar au fost foarte importante. Mulțumesc foarte mult! Bineînțeles, României pentru că m-am născut aici și aici sper să trăiesc toată viața. Mulțumesc foarte mult!, a transmis jucătoarea de tenis pe Arena Națională.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pe cine va întâlni Simona Halep în primul tur la US Open

24 Aug 2019 527

Simona Halep „Am un iubit, o relaţie normală, cum are toată lumea de vârsta mea“

20 Aug 2019 750

Simona Halep, eliminată în turul trei la turneul de la Cincinnati

16 Aug 2019 644

Declaraţia Simonei după calificarea în optimi Deşi suferind încă după recenta accidentare, Simona Halep a ieşit învingătoare în primul meci din turneul de la Cincinnati.

14 Aug 2019 599

Pe cine va întâlni Simona Halep în turul doi al turneului de la Cincinnati

13 Aug 2019 449

Simona Halep s-a retras de la Rogers Cup, în sferturi. Care e motivul

10 Aug 2019 735

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Rogers Cup

09 Aug 2019 528

UPDATE Simona Halep, victorie în trei seturi cu Jennifer Brady, în turul secund la Rogers Cup. Pe cine va întâlni în optimi

07 Aug 2019 604

Simona Halep debutează la Rogers Cup, la simplu. La dublu, constănţeanca a fost eliminată

07 Aug 2019 466

Familia Simonei Halep ridică un hotel în centrul municipiului Constanţa. A fost obţinut certificatul de urbanism

07 Aug 2019 27507

Simona Halep, jucătoarea lunii iulie. Pe cine va întâlni în primul tur la Rogers Cup

06 Aug 2019 376

UPDATE Când va debuta Simona Halep la Rogers Cup. Horia Tecău, în finală la Washington

03 Aug 2019 596

Klaus Iohannis i-a conferit Simonei Halep Ordinul Național „Steaua României“ în grad de Cavaler

30 Jul 2019 880

Propunere ca Simona Halep să devină cetăţean de onoare al municipiului Iaşi

26 Jul 2019 530

Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare a Simonei Halep. I-a conferit Ordinul Național „Steaua României“ în grad de Cavaler

26 Jul 2019 960