Simona Halep, premiată la cea de-a zecea ediţie a Galei Premiilor TNL

Potrivit unui comunicat de presă al PNL Constanţa, la începutul acestei săptămâni, Tineretul Național Liberal Constanța a participat la cea de-a zecea ediţie a Galei Premiilor TNL. Evenimentul a avut loc la Teatrul de Operetă şi Musical „Ion Dacian” din Bucureşti şi a avut drept obiectiv celebrarea culturii, a tradiţiilor româneşti, precum şi a civilizaţiei europene şi a valorilor sociale, prin recunoaşterea meritelor celor care le susţin şi le promovează în societate.
 
În cadrul Galei Premiilor TNL, campioana de tenis Simona Halep a fost distinsă cu premiul „Performanța inspiră”. În numele Simonei Halep, premiul a fost ridicat de către președintele CSL Constanța, Georgiana Tase, care i-a mulţumit Simonei pentru modul în care îşi reprezintă ţara, urându-i succes pentru următoarele competiţii: „Este o onoare pentru mine şi organizaţia pe care o reprezint să ridic acest premiu în numele campioanei Simona Halep. Pe această cale ţinem să îi mulţumim Simonei pentru că ne reprezintă ţara cu mândrie şi devotament! Îi ţinem pumnii la următoarele competiţii şi o aşteptăm acasă pentru a-i înmâna premiul”, a declarat Georgiana Tase.
 
În cadrul evenimentului, premiul „Excelenţa lucrului bine făcut” a fost acordat lui Elif Memet, elevă în clasa a XII-a la Liceul Internaţional de Informatică din Constanţa, pentru curiozitatea, seriozitatea şi determinarea cu care îşi construieşte cariera. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.