Simona Halep şi Ilie Năstase, joc demonstrativ de 11.000 de euro

Simona Halep şi Ilie Năstase au jucat, astăzi, o partidă demonstrativă cu omul de afaceri Dan Şucu, fostul ministru de finanţe Sebastian Vlădescu şi fostul tenismen Marius Comănescu, pentru care s-a plătit suma de 11.000 de euro, într-o licitaţie organizată de federaţia de nataţie, informează Mediafax.
 
Partida a fost disputată la Stejarii Country Club. Formula de început a fost formată din Simona Halep/Ilie Năstase - Dan Şucu/Marius Comănescu, pe parcurs intrând pe teren şi fostul ministru de finanţe Sebastian Vlădescu, iar partenerii s-au schimbat între ei de mai multe ori.

Meciul cu Simona Halep şi Ilie Năstase a fost cumpărat iniţial de reprezentanţii companiei Brenntag pentru 5.000 de euro, la Balul Nataţiei, din 19 noiembrie, însă au anunţat că licitaţia rămâne deschisă, pentru suma menţionată dorind doar să participe ca spectatori. Fundaţia Mobexpert a oferit ulterior suma de 6.000 de euro pentru partida cu Simona Halep şi Ilie Năstas, mai relatează Mediafax.

Organizarea partidei şi licitarea acesteia au avut ca scop strângerea de fonduri necesare pregătirii sportivilor din nataţie în vederea Jocurilor Olimpice de vară din 2020, de la Tokyo.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.