Simpozionul Asociaţiei Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie, la Universitatea Ovidius

Universitatea Ovidius din Constanţa găzduieşte astăzi cea de-a XXI-a ediţie a simpozionului anual al Asociaţiei Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie. Tema simpozionului din acest an este „Produsele făinoase - vector pentru o alimentaţie sănătoasă. Necesitate şi posibilităţi". Evenimentul este organizat de Asociaţia Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie din România, ASMP şi Dobrogea Grup SA, cu sprijinul Patronatului din Industria de Morărit şi Panificaţie Rompan, al Institutului Naţional de Cercetare şi Dezvoltare a Bioresurselor Alimentare şi a Universităţii Ovidius.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.