Situație incredibilă la Constanța. De 16 ani aduna gunoaie în apartament. Priviți ce scot angajații de la firma de salubritate (galerie foto+video)

Locatarii unui bloc situat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța au ajuns la disperare din cauza unui vecin care și-a făcut un obicei din a colecționa fel de fel de obiecte adunate de la ghena de gunoi.

În timp apartamentul de trei camere a devenit neîncăpător pentru gunoaiele aduse aici de proprietarul locuinței. Pe lângă acestea în locuință sunt și ploșnițe și gândaci, iar mirosul este unul greu de suportat.

Disperați vecinii au cerut ajutorul autorităților și astăzi, cu ajutorul echipelor de la o societate de curățenie se iau măsuri pentru igienizarea locuinței.

De aproximativ 16 ani proprietarul, fost navigator, a adunat gunoaie în locuință și a ajuns să nu mai poată ieși din casă. Asociația de proprietari a decis să ceară ajutor. Trei astfel de ghene de gunoi au scos angajații firmei de salubritate din locuința bărbatului. 

”Am fost chemați de asociația de proprietari pentru igienizarea unui apartament. Nu ne așteptam să găsim asemenea lucruri având în vedere că este plin până în plafon de gunoaie. Am dus până acum trei bene de câte 10 tone de gunoaie și urmează să mai cărăm peste 20 de astfel de bene. În apartament am găsit un domn, ce pare perfect sănătos, spune că I se fac farmece dar el cară de 16 ani gunoie. Acesta nu mai putea ieși din casă, la propriu și striga după ajutor la vecini. Vecinii ne-au apelat. Ne așteptam să nu vrea să deschidă dar a colaborat cu noi” - a declarat administratorul firmei de salubritate. 

 

”Este o teroare ce trăim noi vecinii. Stăm cu substanțele toxice în mână de frică să nun e intre gândaci în case. De multe ori am încercat să îl convingem să ne dea voie să deratizăm  să îl ajutăm darn u accepta. Am făcut sesizări peste tot dar fără niciun rezultat. Am făcut plânegri și la Poliție și la Sanepid și la CJPC dar fără succes” - a precizat o vecină.

Vecinii bărbatului au obținut și o sentință în instanță care îl obliga pe bărbat să curețe locuința dar nici de această dată nu au avut sprijinul instituțiilor statului la care au apelat pentru ajutor. 

Bărbatul locuiește în blocul de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din anul 1985. Acesta ar fi practicat în tinerețe culturismul. 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța O firmă de apartament din București va livra Liceului Tehnologic „Gheorghe Duca“ 40 de laptopuri (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 342

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Horia-Sorin Corceanu, șef formație în cadrul ABADL (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 352

Incendiu la un apartament din Mamaia Nord, Constanța! Pompierii au intervenit

22 Mar 2024 968

LIVE VIDEO. Constanța Incendiu la etajul al nouălea al unui bloc de locuințe de pe Aleea Egretei (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Mar 2024 4025

UPDATE. Pompierii intervin în cartierul Faleză Nord din Constanța! Arde un apartament (FOTO+VIDEO)

16 Mar 2024 1731

Declarații avere Constanța Averea și interesele lui Horia-Sorin Corceanu, șef formație în cadrul ABADL (DOCUMENTE)

15 Mar 2024 441

Solicitarea Boruz SRL, respinsă de Municipalitate Firma, controlată de Robert-Alexandru Gherghina nu poate construi pe Aleea Universităţii din Constanţa

14 Mar 2024 722

Cumpărări directe Constanța O firmă de apartament din București va furniza echipamente informatice Școlii Gimnaziale nr. 1 Mangalia (DOCUMENT)

13 Mar 2024 595

Știri Constanța Incendiu la un apartament din municipiu. Intervin pompierii

08 Mar 2024 660

Averea și interesele Adelei Mihalcea, director economic la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (DOCUMENTE)

05 Mar 2024 741

Iată ce accesorii cool trebuie să ai într-un apartament modern

04 Mar 2024 448

O firmă de apartament din București va livra echipamente TIC Primăriei Beidaud, județul Tulcea în valoare de peste 400.000 lei (DOCUMENT)

03 Mar 2024 567

Declarații de Avere Constanța Liviu Bădoiu, șef birou la ABADL deține un apartament (DOCUMENTE)

02 Mar 2024 605

Averile și interesele vicepreședinților aleși ai Senatului Universității Ovidius din Constanța Ionela Popovici și Marius Florentin Popa (DOCUMENTE)

01 Mar 2024 758

UPDATE Explozie într-un apartament de pe strada BP Hașdeu din Constanța. O femeie, rănită (GALERIE FOTO+VIDEO)

22 Feb 2024 3287