Stiri calde

UPDATE SNPPC, protest în faţa sediului Poliţiei municipiului Mangalia

Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) protestează în aceste momente în faţa sediului Poliţiei municipiului Mangalia. Începând cu ora 13.00, la protest se va alătura protestului şi preşedinte SNPPC Dumitru Coarnă.

Motivele protestului este lipsa dialogului social la nivelul IPJ Constanţa şi salarizarea precară a politiştilor şi personalului contractual.

Circa 15-20 de persoane protestează în aceste momente.

UPDATE: Ce spune IPJ Constanţa.

Din dispoziția inspectorului-șef, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa se desfășoară o ședință în regim dialog social, cu scopul de a veni în întâmpinarea problemelor ridicate de sindicatele lucrătorilor de poliție.
În acest sens, la data de 5 decembrie a.c., la nivelul instituției noastre, s-a organizat o astfel de ședință, în cadrul căreia au participat: conducerea IPJ Constanța, ofițeri cu funcții de conducere în inspectorat, reprezentanți locali ai tuturor sindicatelor (cu membri în IPJ Constanța) și un reprezentant sindical de la nivel național.
Astfel, în timpul ședinței, s-au discutat aspecte ridicate de Sindicatul Polițiștilor Europeni – europol și de Sindicatul Național al Agenților de Poliție – Biroul Teritorial Constanța, privind programul de lucru al polițiștilor de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Mangalia, precum și unele nemulțumiri în ceea ce privește managementul realizat de factorul de comandă al subunității.
Reprezentanții IPJ Constanța au prezentat principalele aspecte ce au stat la baza modificării programului de lucru al polițiștilor de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Mangalia, iar pentru celelalte probleme sesizate s-a convenit să fie transmis un răspuns după finalizarea verificărilor demarate de către Biroul Control Intern al IPJ Constanța.
În urma celor prezentate, reprezentanții sindicatelor au precizat că se vor abține de la orice apariție publică pe acest subiect, până la finalizarea verificărilor și primirea unui punct de vedere oficial al IPJ Constanța cu privire la cele sesizate. Cu toate acestea, Sindicatul Polițiștilor Europeni – europol și-a menținut intenția de a organiza în data de 6 decembrie a.c., în intervalul orar 12:00-14:00, o acține de protest în fața Poliției municipiului Mangalia.


Sursă foto şi video: SNPPC

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vești bune pentru militari și polițiști. Proiectul de modificare a Legii pensiilor militare de stat, respins de Comisia de Apărare a Camerei Deputaților

19 Jun 2019 6409

După moartea poliţistului Amariei Deputatul Radu Babuş se implică în modernizarea protocoalelor de intervenţie a oamenilor legii aflaţi în misiune

04 Jun 2019 706

Ce mesaj au transmis reprezentanții SNPPC după uciderea polițistului din Timiș

02 Jun 2019 477

Sute de polițiști execută misiuni la Summit-ul de la Sibiu. SNPPC monitorizează modul în care sunt tratați aceștia

08 May 2019 337

SNPPC, în instanţă pentru drepturile salariale. Ce au decis judecătorii din Constanţa

25 Mar 2019 1091

Alegeri la Constanța pentru conducerea Biroului Teritorial Constanţa al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual.

23 Mar 2019 587

Veşti bune pentru poliţiştii membri ai SNPPC care au mers în instanţă

19 Mar 2019 4568

Conducerea Gărzii de Coastă caută soluții la problemele polițiștilor de frontieră

05 Mar 2019 861

Ce a obţinut Sindicatul Naţional al Poliţiştilor Salariul de bază şi sporurile poliţiştilor din Constanţa, în atenţia Curţii de Apel

28 Feb 2019 1254

Veşti bune pentru sute de poliţişti şi personal contractual din Constanţa! Sunt vizate salariul de bază şi sporurile

25 Dec 2018 1275

Se recalculează salariul de bază şi sporurile Victorie importantă pentru Sindicatul Naţional al Poliţiştilor Constanţa

26 Oct 2018 2021

Peste 350 de poliţişti din Constanţa, la judecată cu MAI. Ce solicită oamenii legii

23 Oct 2018 1973

UPDATE. Imagini de la eveniment.Polițist din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cernavodă, implicat într-un accident rutier. În ce stare este polițistul (galerie foto + video)

16 Sep 2018 11477

Ore lucrate sâmbătă, duminică şi de sărbători legale Constanţa. Bani mai mulţi pentru poliţişti! Când se va lua decizia finală

04 Sep 2018 2218

Veşti bune pentru poliţişti! Proces important, câştigat! IGPR, nemulţumit de decizia judecătorilor din Constanţa

30 Jul 2018 4744