Şoferi băuţi, depistaţi de poliţiştii constănţeni. Au fost întocmite dosare penale

La data de 24 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Mangalia către Constanța, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Tot în cadrul aceleiaşi date, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe strada Pandurului din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat). Conducătorul auto a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.

La data de 24 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Crucea au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DJ 223, între localitățile Tichilești și Topalu, unde un bărbat în vârstă de 26 de ani, din localitatea Tichilești, a condus un moped neînmatriculat, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Bărbatul în cauză a pierdut controlul direcției de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă și a căzut pe partea carosabilă, suferind vătămări corporale ușoare.

 În urma cercetărilor, polițiștii constănțeni au stabilit faptul că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 24 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cogealac  au identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe raza localității Sinoe, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 24 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cogealac  au identificat un minor, în vârstă de 15 ani, din localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța, care a condus un autoturism în aceeași localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 24 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lipnița au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Satu Nou, județul Constanța, care a condus un autoturism în localitatea Coslugea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
     
În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În Constanța Un tânăr s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat

28 Mar 2024 197

Anăstase Caraiola, acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii DNA Constanța! Condamnare

28 Mar 2024 449

Constanța Armă neletală de autoapărare deținută de un bărbat cu permisul de armă expirat

27 Mar 2024 537

3 ani de închisoare cu suspendare pentru Magdalena Neague, primarul comunei Bărăganu! Dosarul, la Curtea de Apel Constanța

27 Mar 2024 559

A fost activat Planul Roșu de intervenție la Techirghiol, în urma unui accident rutier. Detalii de la IPJ Constanța (VIDEO)

27 Mar 2024 756

Poliția Municipiului București - Cercetări într-un dosar penal de tâlhărie calificată

26 Mar 2024 264

Încălcări grave ale legii în trafic, la Mircea Vodă, județul Constanța Motivele pentru care șoferului unei autoutilitare s-a ales cu dosar penal

24 Mar 2024 523

Constanța Dosar penal pentru capturarea unor păsări ocrotite de lege (GALERIE FOTO)

24 Mar 2024 607

Achitare la Tribunalul Tulcea, într-un dosar al DNA Constanța! Vizat, „obiectivul turistic sat pescăresc tradițional“ (MINUTĂ)

24 Mar 2024 971

Șofer băut, prins de polițiști pe DN 22, satul Tariverde, județul Constanța. S-a ales cu dosar penal

23 Mar 2024 621

Aproape 250 de kilograme de pește fără documente de proveniență, descoperite de polițiști în Constanța și Medgidia (Galerie FOTO)

23 Mar 2024 716

În Valu lui Traian, județul Constanța Tânăr depistat și cercetat pentru mai multe fapte. Ce au constatat polițiștii (Galerie FOTO)

23 Mar 2024 797

Ce a descoperit poliția la oprirea a doi șoferi în județul Constanța?

22 Mar 2024 692

IPJ ArgeșDepistat conducând pe contrasens, deși avea dreptul de a conduce suspendat

22 Mar 2024 313

Poliția Municipiului București - Dosar penal de tâlhărie calificată

22 Mar 2024 270