Evz.ro Soția primarului din Tulcea vindea anunțuri de publicitate la clarvăzătoare

 
EVZ prezintă detalii inedite din cel mai recent caz în care este implicat un ales local. Primarul orașului Tulcea, Constantin Hogea (PNL), era cel care controla de fapt societatea Crestid SRL Tulcea, firmă la care soția sa, Valeria, avea calitatea de administrator, arată procurorii DNA. Firma deținea un panou electronic publicitar, aflat în zona Pelican din Tulcea.
 
În timp ce conducea primăria, Hogea vedea și de activitatea firmei, potrivit interceptărilor. El s-a interesat de situația juridică a imobilului pe care se află amplasat panoul, prețul practicat pe piață pentru prestarea unor asemenea servicii, obținerea unor modele de contracte de închiriere spațiu publicitar, depunerea de diligențe pentru realizarea spoturilor publicitare etc.
 
La rândul său, Valeria a fost interceptată când primea anunțurile de la clienți. Unul dintre aceștia este clarvăzătoarea Danusia. Aceasta se recomandă pe internat ca „singura tămăduitoare din România”. „Deschid prea Sfânta Carte de Tarot veche și vă spun trecutul, viitorul și numele persoanelor care v-au făcut farmece și blesteme, cei care au cununii legate, vindec impotența și readuc pace în sufletele celor necăjiți”, și-a dezvăluit puterile Danusia. După discuția cu clarvăzătoarea, Valeria a sunat contabilul și nu știa dacă să pună anunțul, era selectivă cu clienții. „Da, nu, dar vreau să zic, să nu cumva să nu fiu eu atentă când mă sună cineva și după, săți dau OK-ul și tu să pui crezând că a vorbit cu mine și gata, că ne tămăduim acum”, era prudentă Valeria, cu clienții.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.