Spitalul Medgidia, salvat în şedinţa Consiliului Local

În şedința extraordinară a Consliului Local Municipal Medgidia de ieri s-a  aflat pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind Aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia. Ședința extraordinară a fost organizată ca urmare a necesității achitării salariilor pentru luna octombrie și plății cheltuielilor materiale pe care spitalul le-a înregistrat în ultima lună, transmite Biroul de presă al primăriei.
 
Ca urmare a încheierii unui act adițional cu CNAS Constanța, bugetul spitalului a sporit cu 1.662.000 lei. De asemenea, din concesionări și închirieri, creșterea economică este de 13.000 lei. Atât Consiliul Administrativ al Spitalului cât și Consiliul Local au aprobat în unanimitate rectificarea bugetară existând satisfacția plății la timp a salariilor angajaților Spitalului, în data de 15 noimebrie, precum și achitarea facturilor de utilități, mai spune sursa citată. 
 
Pe de altă parte, Primăria Municipiului Medgidia a premiat echipa de handbal CSS Medgidia junioare IV, într-un cadru festiv, în Sala de Ședințe a Consiliului Local Municipal, unde cele mici au fost însoțite de părinți. Micile handbaliste antrenate de profesorul Nicolae Ciorbă au fost felicitate pentru performanțe și pentru câștigarea competiției „Handbal ești tu"!, organizată de Asociația Județeană de Handbal, DJTSU, Facultatea de Educație Fizică și Sport, Clubul Universitar „Neptun" Constanţa.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.