SRI preia un hotel cu 13 etaje şi piscină de aproape o mie de metri pătraţi din Neptun-Olimp

Ieri a fost publicată Hotărârea Guvernului României privind schimbarea titularului dreptului de administrare a unui imobil aflat în proprietatea publică a statului, în cauză fiind vorba despre Complexul Maramureş, din staţiunea Neptun-Olimp, care trece de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice-Agernţia Naţională a Funcţionarilor Publici la Serviciul Român de Informaţii.

Imobilul care trece la SRI este format din teren în suprafaţă totală de 8.670 m2, hotel cu suprafaţă construită de 700 m2, suprafaţa desfăşurată=9207m2 (P+M+13 E), restaurant parter: suprafaţă construită 1.814,50 m2, piscină: suprafaţă de 980 m2, cabină: 12 m2, parcare acoperită suprafaţă construită: 125 m2, suprafaţă liberă: 5050 m2.
Bunurile şi dotările aferente imobilului se transmit din administrarea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici în administrarea Serviciului Român de Informaţii.
Predarea-preluarea imobilului se face pe bază de protocol încheiat între părţi, la valoarea de inventar de la data transmiterii, în termen de 30 de zile.



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.