Statele Unite se confruntă cu cel mai sângeros masacru! Numărul victimelor din Orlando a ajuns la 50! (video)

Atacul armat dintr-un club gay din Orlando s-a soldat cu 50 de morți şi este considerat cel mai sângeros din istoria SUA. De asemenea, alte 53 de persoane au fost rănite, conform unui nou bilanț transmis astăzi de primarul orașului, Buddy Dyer. Bilanțul precedent vorbea de 20 de morți și circa 40 de răniți. Între timp, însă, după cum puteţi vedea, el a crescut.
 
Autorul atacului, care a fost ucis în schimbul de focuri cu poliția, a fost identificat de mai multe posturi de televiziune drept Omar Mateen, un cetățean american de origine afgană, potrivit AFP.
 
Atacul armat a avut loc la primele ore ale dimineții de astăzi în clubul de noapte Pulse, pentru homosexuali, din Orlando, în statul american Florida, după cum a anunțat șeful poliției locale, John Mina. Ambulanţe, poliţişti, jurnalişti. O întreabă nebunie.
 

"Suspectul a fost găsit mort în club, având asupra sa două arme de foc și un fel de dispozitiv", a spus John Mina, într-o conferință de presă.

 
Se pare că atacatorul a murit după schimbul de focuri cu polițiștii, conform DPA.
 
Şeful Poliţiei a mai precizat, citat de Reuters, că nouă polițiști au fost implicați în schimbul de focuri cu atacatorul, unul dintre ei fiind rănit. El a precizat că atacul s-a transformat într-o luare de ostatici. Pe de altă parte, potrivit FBI, suspectul ar fi putut avea „o înclinație pentru terorismul islamist", transmite AFP.
 
Această tragedie din Orlando a avut loc la mai puțin de 48 de ore după ce tânăra cântăreață de origine română Christina Grimmie a fost și ea împușcată mortal în timp ce semna autografe la finalul unui concert desfășurat la Plaza Live, situat la mai puțin de 5 km de clubul Pulse.

Citeşte şi 20 de persoane au fost ucise în atacul armat dintr-un club de noapte pentru homosexuali din Orlando

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Autorul masacrului din Orlando- 200 de gloanţe trase într-un club de gay, pentru a omorî 49 de persoane

09 Aug 2016 2020

Statul Islamic a revendicat atacul terorist din clubul pentru homosexuali, din SUA

13 Jun 2016 2251