Statui vivante, dans şi culoare în Caravana BookLand, la Constanţa

Săptămâna aceasta este săptămâna distracţiei, a bucuriei în Caravana BookLand de la Constanţa.

Marti, 16 iulie şi miercuri, 17 iulie începând cu ora 17.30 cei de la Mandolinata vor asigura atmosfera cu acorduri din arii celebre.

În fiecare seară, Cezar Petrovici şi prietenii săi vor oferi un maraton de muzică folk de cea mai bună calitate. Mâine, de la ora 18.30, un spectacol de street dance al trupei X’Dance, coordonat de profesorul Nicoleta Butnaru, îi va face pe toţi cei prezenţi să se mişte pe ritmul muzicii, Toată săptămâna , graficianul umorist, membru al UAP Constanta, Leonte Nastase va aduce prin caricaturile sale zâmbetul pe buzele constănţenilor, iar statuile vivante vor face deliciul celor mici, şi nu numai.

Cu mic, cu mare, toţi constănţenii sunt asteptați la Caravana BookLand pentru momente artistice inedite.
Caravana BookLand pune la dispoziţia pasionatilor de carte si cultura cele mai noi apariţii editoriale, care vor face viaţa mult mai frumoasă şi conversaţiile mai interesante. 

BookLand  a revenit la Constanţa în perioada 9 - 21 iulie la City Park Mall, în întâmpinarea clienţilor săi cu un adevărat mix cultural, care să satisfacă dorinta de carte, de frumos a tuturor constănţenilor şi nu numai.
„Poveştile prind viaţă la City Park Mall cu ocazia celui mai neconvenţional târg de carte găzduit de oraşul tău!”, a declarat Lavinia Gheorghe, Director Marketing City Park Mall.
„Suntem nerăbdători să ne întoarcem la Constanţa, unde ne-am făcut multi prieteni cu ocazia ediţiilor trecute. Revenim pentru al treilea an consecutiv, lucru care ne demonstrează că publicul constănţean, şi nu numai, ne-a primit şi ne va primi cu mult entuziasm. Suntem siguri că şi de această dată va fi la fel şi ne vom distra excelent împreună”, afirmă Sorin Lucaci, PR Manager BookLand.
„Caravana Bookland este fără îndoială cel mai mare târg de carte urban, iar Editura Nemira este mândră să facă parte din acest fenomen cultural. Aşteptăm să ne întâmpinăm prietenii şi cititorii fideli cu titluri consacrate şi cu cele mai îndrăgite serii de autor. Vrem să le oferim cititorilor noştri cele mai noi aparitii, aşteptându-i în spatiul primitor şi modern pus la dispoziţie de BookLand.”, declară şi Maria Galan, Marketing Manager Editura Nemira.

Despre BookLand

Caravana BookLand este o serie inedită de târguri mobile de carte, muzică, film şi jocuri, aflată la a 3-a ediţie, prezentă pe parcursul anului 2013 în 19 oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni (5 Martie – 23 Decembrie). Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin amploarea geografică, cât si prin formatul dinamic cu servicii integrate puse la dispozitia editurilor (logistică / vânzare / promovare). BookLanderii sunt aşteptati in principalele pieţe, parcuri şi centre comerciale din ţară cu mii de titluri la preţ de producator, premii şi momente de exceptie.
Libraria online www.book-land.ro
Pentru a pastra legatura continua cu clientii întâlniti în Caravană, BookLand a lansat în noiembrie 2011 şi libraria online www.book-land.ro, care oferă peste 27,000 titluri carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotică. Pe lângă preţurile reduse cu până la 25%, în fiecare colet clientii găsesc cadouri variate de la o săptămână la alta. Odată creat contul pe www.book-land.ro clientii beneficiază de un voucher de 5 lei, iar prima comandă în valoare de minim 50 lei se livrează cu cost de transport zero.”

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Şolduri care nu mint, talent incomparabil”. Shakira are o statuie în orașul natal din Columbia

27 Dec 2023 1250

În Constanța Pe 15 noiembrie, Ziua Scafandrului Român

13 Nov 2023 909

Autorizație de construire Bustul lui Mustafa Kemal Atatürk va fi amplasat în Parcul Tăbăcărie din Constanța

27 Oct 2023 2131

Primăria Constanța 25 de statui și monumente istorice din municipiu sunt în plin proces de restaurare și punere în valoare (FOTO)

13 Sep 2023 1042

Știri din Constanța Cu sprijinul organizațiilor minorităților dobrogene vor fi amplasate în municipiu mai multe monumente

04 Aug 2023 1409

Contractul încheiat cu Numart MS Kraft SRL pentru restaurarea statuilor și monumentelor istorice din municipiul Constanța, adiționat cu repetiție (DOCUMENTE)

27 May 2023 1807

#GhidDobrogean1924 „Ce e de văzut la Constanța?“ - Cazinoul, Sala de arme, Monumentul Eroilor

31 Jan 2023 3444

Au fost emise certificatele de urbanism. O parte dintre statuile dispărute ale Constanţei vor fi reamplasate de municipalitate

10 Oct 2022 1714

Noi monumente vor fi ridicate în municipiul Constanța. Ce personalități vor avea statui și unde vor fi amplasate

07 Oct 2022 1188

La Constanța Proiect cultural-artistic - Festivalul Statuilor Vivante de la Malul Mării

04 Oct 2022 1576

Statui care înfățișează personalități marcante pentru spațiul tomitan. Care sunt propunerile analizate de primar

04 Oct 2022 984

Final impresionant la Festivalul Statuilor Vivante de la Malul Mării

03 Oct 2022 911

„Festivalul Statuilor Vivante de la Malul Mării” se apropie de final

02 Oct 2022 971

„Festivalul Statuilor Vivante de la Malul Mării” continuă să anime Constanța

02 Oct 2022 896

„Festivalul Statuilor Vivante de la Malul Mării”, în Parcul Arheologic din Constanța

01 Oct 2022 843