Statul american a scos la licitație averea fabuloasă a soților Nemeș

După arestarea lui Radu si Diana Nemeș, în Yelm, Washington, in luna aprilie, procurorii federali au confiscat o multime de bunuri din buncarul celor doi, pe care urmeaza sa le scoată la licitație.

Sutele de monede de aur valoreaza peste 140.000 de dolari, potrivit investigatorilor federali din SUA, vor fi scoase la licitatie, scrie Ziare.com.

Șapte autovehicule, printre care un Land Rovesr, si un Mercedes S600, precum si 21 de cutii monede de argint, haine de designer si zeci de haine de piele, printre care una din blana de nurca si piele de sarpe, de asemenea vor fi vândute la licitație.

Alte zeci de perechi de incaltaminte, printre care si una de cowboy din piele de crocodil, peste 25 de genti si posete, 115 ceasuri si obiecte de bijuterie, sase televizoare si zece iPad-uri se mai afla printre obiectele ce vor fi vândute, mai notează sursa citată/

Pe lista bunurilor scoase la licitație se află și 12 arme si statui cu Mickey si Minnie Mouse din cristale Swarovski.

Radu si Diana Nemes sunt acuzati in Romania de evaziune fiscala de 68 de milioane de dolari in Dosarul Motorina, bani proveniti din taxele care ar fi trebuit platite pentru comercializarea a aproape 1 milion de tone de motorina.

De asemenea, Mara Tănase, Chirvăsitu Dumitru, Guliu George, Jugănaru Andrei-Florin, Teodosiu Florin-Silviu şi suspectul Nemeş Radu sunt cercetaţi de procurorii DIICOT pentru o evaziune fiscală de 8,3 milioane de euro, realizată prin firma unei constănţence.

Organele de anchetă susţin că cei cercetaţi ar fi utilizat o societate nou înfiinţată (SC Atlantis Premium SRL) pentru a achiziţiona motorină în regim suspensiv de la plata accizelor datorate statului sub pretextul prelucrării acesteia în produse inferioare sau subproduse.

Potrivit Registrului Comerţului, Atlantis Premium SRL are sediul social în satul Jegălia, judeţul Călăraşi, şi este condusă de o anume Mara Tănase, de 28 de ani, din Constanţa.

sursă foto: www.romaniidinstrainatate.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.