Știripesurse.ro Dezvăluirile lui Meleşcanu. Cine a filat-o pe Udrea la Paris

Fostul ministru de Externe Teodor Meleşcanu, cel care conducea Serviciul de Informaţii Externe (SIE) în perioada în care Elena Udrea şi Alina Bica au fost fotografiate împreună la Paris, a oferit noi detalii despre episodul celebrului filaj, informează stiripesurse.ro.

După ce Traian Băsescu a declarat că este clară o implicare a serviciilor de informaţii în evenimentul de la Paris, Meleşcanu susţine că acest lucru este mai puţin probabil. Sau, cel puţin, filajul nu ar fi fost făcut direct de agenţi ai serviciilor. Explicaţia este una cel puţin ciudată: serviciile nu ar avea dotarea tehnică pentru aşa ceva, relatează stiripesurse.ro.

„Eu nu sunt convins că un serviciu de informaţii le-a dat. E clar că sunt făcute de oameni de specialitate. Nu de ofiţeri, ci de paparazzi, cu o tehnică care depăşea dotarea unui serviciu. Deci nu pot să zic că au fost făcute de un serviciu din România. Sunt făcute (pozele - n.r.) de nişte oameni care sunt obişnuiţi cu asemenea operaţiuni, firme, agenţii, servicii private paralele", a declarat Meleşcanu.

Citește integral pe stiripesurse.ro


Sursa: stiripesurse.ro
Sursa foto: psnews.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.