STIRIPESURSE.ROPomana porcului pe mormintele celor pe care-i puteau salva

În timp ce lumea încă trăia sub șocul evenimentului aviatic din zona lacului Siutghiol, mare parte din personalul operativ al Gărzii de Coastă (lucrători de la structurile de combaterea infracționalității transfrontaliere) și alți prieteni agreați au organizat ”Pomana Porcului”, se arată pe Stiripesurse.ro
 
„Evenimentul a avut loc pe 16 decembrie și a început la ora 13.30, la baza nautică a IPJ Constanța, situată în zona unde, cu mai puțin de 24 de ore, în mod tragic muriseră 4 colegi de breaslă. Printre participanți, cunoscuți din lumea interlopă și nu numai a Constanței. Dintre purtătorii de grade îi putem aminti pe ofițerii Roșu C., Vasilică I. (lider sindical al SNPPC), Dumitrescu M., Matei M., Deliu C., Bacaim P., Pelin P. și mai mulți agenți. Acțiuni de acest gen, udate din belșug cu alcool, sunt organizate periodic, fără a fi ratată nici o ocazie specială (botez, nunta, înmormântare, avansare în grad, repartizarea de beneficii morale sau materiale cu intervenții peste rând) favoruri care trebuie returnate sub obligația tradiționalei urări ”Ești bun de cinste” și la care participarea este mai mult sau mai puțin numeroasă în scopul întăririi ”relațiilor de cooperare” cu alte structuri“, integral pe STIRIPESURSE.RO”
 
SURSA:  STIRIPESURSE.RO 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Filmul tragediei verificat la secundă Procurorii Parchetului General cer reconstituirea accidentului de pe lacul Siutghiol (video)

07 Jan 2015 3218

UPDATE Zi de doliu la Năvodari. Gabriela Harton, condusă pe ultimul drum. Slujba este oficiată de ÎPS Teodosie (galerie foto)

18 Dec 2014 6145

Vicepremierul Gabriel Oprea a ajuns în zona accidentului aviatic din Constanţa

15 Dec 2014 1754