Strada Ștefan cel Mare, pe sub pasajul de la Tomis proaspăt renovat, duce la băncile cu obstacole. Veți vedea ce n-ați văzut



Ieri, mai pe seară așa, pe pagina de Facebook a primarului Constanței Decebal Făgădău au apărut mai multe imagini cu pasajul de la Tomis Mall, cel care trece pe sub strada Mihai Viteazul. Vopsit, curățat, măturat, mai frumos ca în campanie electorală.

Iar de vii de acolo așa, dinspre mare, și mergi către fostul sediu al Poliției Municipiului Constanța, acum sediul Direcției Județene de Informații, pe strada Ștefan cel Mare, pe sub pasajul de la magazinul Tomis dai, nu prea departe, de o bancă așa cum n-ai mai văzut.
Care te face să treci la cugetări cum că de-aia stau americanii cu picioarele pe birouri. Pentru sănătate. Pentru că le face bine la circulație.
Și noi care, multă vreme, am crezut că de șmecheri fac asta.

Nu! Ei o fac pentru sănătatea lor la care țin mult. Nu ca românii.
Și-atunci îți trece prin minte că și ai noștri de la Primăria Municipiului Constanța s-au gândit cam așa: hai să la facilităm locuitorilor, votanților, accesul gratuit la sănătate, așa cum spune la Constituție.
Și-au inventat băncile cu obstacole. Adică să faci un efort ca să merite odihna.

Așa se face că după ce ai urcat scările de la pasajul inaugurat, ieri, pe sub strada Mihai Viteazu, reamintesc doar revopsit și cu niște gresie pe-acolo pe unde era spartă de niște răuvoitori, ai nevoi de niște odihnă.
Numai că este necesar să treci și obstacolul pentru a ajunge la bancă.
Obstacol făcut din niște pavele, multe la număr, scose de meseriaș cine știe în ce scop și depozitate fix în jurul băncii pe care ar trebui să se odihnească votantul.
Ce-o fi fost în mintea lui și a șefului său care i-a zis să le pună acolo nu știm. Și nici nu vom ști vreodată. Dar nici nu cred că se va obosi cineva să ne explice.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Elena

15 Sep, 2017 11:30

Constanta, oras european! Suntem in secolul 21 si traim intr-o mizerie de nedescris!

Mardarescu Adriana

20 Aug, 2016 11:33

Mizerabil oras....

Locuitor

20 Aug, 2016 11:15

Spațiul dintre bănci și magazine este prevăzut cu pavele, dar astea sunt neuniform asezate, de parcă mergi pe un drum vălurit, toate-s făcute de mântuială, doar banii să meargă în buzunarele celor dornici de îmbogățire, de pe urma noastră, fraierii lor / prostii lor, ca așa ne cred ei , pe noi ! Câte străzi, drumuri zac si totodata sunt ne amenajate, de parcă suntem în evul mediu si atunci cred că au fost mai bune ?! Asta-i lipsa de răspundere pentru funcția pe care o ocupă : primarul D. Fagadau si consilierii locali, care trebuie din functziile pe care le ocupă si salariile să le întoarcă la stat. Gunoaiele, buruienile si mizeria au invadat orașul nostru"european". Microbuzele adevărate bombe pe patru roti, trebuiesc înlocuite cu minibus / autobuze, promise de primarul FAGADAU, în campania electorala ! Începând de ieri, constanțzeni au initziat o petitzie online, în vederea strângerii de semnaturi pentru demiterea : primarului si consiliului local din CONSTANTZA, va rugam, dragi cetățeni, să o semnatzi !

Articole asemanatoare

Fotoreportaj Cum arată strada Ștefan cel Mare în prezent comparativ cu anii ’70 (galerie foto)

02 Oct 2021 7120

Cu acceptul administraţiei Mazăre „Tarabagiii“ s-au instalat în centrul Constanţei, amintind de comerţul anilor ’90 (galerie foto)

06 Aug 2014 4858