Studenţi absorbiţi pe piaţa forţei de muncă „Proiectează-ţi cariera!”, la Universitatea Ovidius

Universitatea Politehnica din Bucureşti, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius” din Constanţa şi Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi organizează evenimentul ce marchează Debutul Reuniunilor informale INFOStud din cadrul proiectului „Proiectează-ţi cariera!” POSDRU/161/2.1/G/136624, cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
 
Obiectivul general al proiectului este asigurarea tranziţiei a 360 de studenţi din Regiunea Sud Est spre piaţa forţei de muncă, facilitând integrarea lor în societatea româneasca. Proiectul se adresează studenţilor, masteranzilor şi absolvenţilor Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă, aflaţi atât în etapa tranziţiei de la şcoală la viaţa activă, cât şi celor aflaţi în etapa construirii carierei profesionale.
 
În cadrul întâlnirii, se vor purta discuţii privind importanţa consilierii şi orientării profesionale în vederea construirii unei cariere de succes. Invitatul special al acestei dezbateri este ing. Ovidiu Mocanu. Evenimentul va avea loc în data de 30 octombrie, de la ora 17.00, la Sala ACN, B-dul Mamaia nr.124.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.